in

Az Aston Martin új exkluzív modellekkel ünnepli James Bond 25. filmjét!

Aston Martin

Az Aston Martin Vantage és a DBS Superleggera alapján ezeket a lenyűgöző autókat a 25. James Bond film ünneplése céljából hozták létre.

Tavaly megtudhattuk, hogy az új James Bond ‘Nincs idő meghalni’ (No Time to Die) filmben legalább négy különféle Aston Martin autó szerepel

Aston Martin

A brit márka azonban nem áll meg itt: most ugyanis bejelentette, hogy két exkluzív új Aston Martin korlátozott kiadású modellt hoztak létre a 25. film megünneplésére a népszerű James Bond sorozat megjelenése alkalmára.

Aston Martin

Az első ilyen modell az  Aston Martin Vantage 007 Edition, a második pedig a DBS Superleggera 007 Edition, amely ‘Nincs idő meghalni’ specifikációval érkezik.

Aston Martin

Amíg a zsebeid elég mélyek, mindkettő a tiéd lehet, bár nagyon korlátozott számban gyártják őket. 

Aston Martin

A Vantage 007 kiadás egyedi külső-stílus jelzőket tartalmaz, mint például háló rács és egy króm keret, amely az Aston Martin V8-ra hasonlít az 1987-es filmből. A kézi sebességváltóval felszerelt középső konzol speciális 007 márkanevet kap. 

Aston Martin

Az Aston Martin Vantage 007 Edition 100 példányban készül el, míg a DBS Superleggera 007 Edition mindössze 25. A DBS Superleggera ugyanazzal a specifikációval fog rendelkezni, mint amely megjelenik az új James Bond filmben.

Aston Martin

A ritka DBS Superleggera 007 kiadás 279.025 angol fontért fogják árusítani, míg a Vantage 007 kiadás 161.000 fontért kerül a piacra. A gyártás és a megjelenést a következő év első negyedévére tervezik.

Forrás: media.astonmartin.com

Minden vélemény számít:

A Disney+ egy új ‘Mulan’ filmelőzetessel jelentkezik a szeptemberi megjelenés előtt!

Laurence Fishburne megerősíti, hogy Morpheus nem lesz benne a Mátrix 4-ben!