in

Az Aston Martin egy csaknem 74000 dolláros versenyszimulátort épített az e-sportok rajongóinak!

©Curv Racing Simulaotrs

Legyen szó akár egy e-sport fanatikusról, vagy ha csak a játékterem kényelméből szeretnél csiszolni a vezetési vonalaidon a versenypályán, az Aston Martin első versenyszimulátora méltó kiegészítője minden fantázia kívánságlistának.

©Curv Racing Simulaotrs

A Curv Racing Simulaotrs-al együttműködve tervezett AMR-CO1 egy merev, szénszálas versenyszimulátor, amellyel méltán büszkélkedhet. 

Az ülő helyzet megegyezik az 1160 Lóerős Aston Martin Valkyrie hibrid hiperautóéval, a szárny logóval bélyegzett elülső része pedig az Aston hűtőrácsának kialakítását idézi. 

Ezenkívül a 150 AMR-CO1 példány mindegyike különböző színű lesz és bőr ülésburkolattal rendelkezik.

©Curv Racing Simulaotrs

A Curv Racing Simulators élén az Aston Martin pilótája és a háromszoros Le Mans-i győztes, Darren Turner áll, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Forma-1 élvonalbeli szimulációjában.

“Célunk egy olyan szimulátor létrehozása volt, amely annyi élvezetet nyújthat a virtuális valóságban, mint a valódi versenyzés. A versenyautók vezetése nagyon szórakoztatóak és nagyon jó látni, hogy az E-sport versenyek számának a növekedésével ma már egyre többen vesznek részt ebben a sportágban.”

©Curv Racing Simulaotrs

A hardver specifikációit nem hozták nyilvánosságra, de az elismert Asseto Corsa videojáték szoftver legújabb verzióját futtatja a versenyszimulátor.

Az AMR-CO1 73.595 dollárért (£57,500) előrendelhető, még mielőtt az első darabok 2020 végén megérkeznének az új tulajdonosokhoz.

Minden vélemény számít:

A Boszorkányok filmelőzetes Anne Hathaway-el a főszerepben!

Fafe Montelongo Rally – Lukyanuk brillíroz az ERC-ben, jöhet eső vagy verőfényes napsütés!