in

Az Ares S1 projektje egy Corvette-alapú szuperkocsi – komoly stílus őrült erővel párosítva!

©Ares Design

A korlátozott példányszámú Ares S1 szépség egy hiperautó dizájnnal, szuperautó teljesítménnyel és sportautó árával büszkélkedhet.

©Ares Design

Az Ares Design arról híres, hogy egyedi konstrukciókat készít a Bentley Mulsanne, a Land Rover Defender és a Porsche 964 modellek számára, valamint egy hihetetlen De Tomaso Pantera egyedi kiadást is kiadott. 

Azonban az S1 Project szuperautó az olasz kocsiépítő vállalkozás sajátja. Ez meg is látszik, hiszen baromi szép alakkal és még ennél is erősebb motorral szerelték fel.

©Ares Design

Az agresszív megjelenését, az alacsony profilú sziluettjét, az áramló kerékíveket, a különleges hátsó légterelőt, a motorháztetőn lévő kimeneti kipufogó szettet és a kézzel készített szénszálas paneleket tervezték meg házon belül. 

Viszont a 6,2 literes V8-as motor, a nyolcfokozatú kettős kuplungos sebességváltó, az alumínium kettős lengőkar-futómű és az elektronikus menetvezérlés a Chevrolet legújabb C8 Corvette-jéből származik. 

©Ares Design

Ebben az alkalmazásban a motor egy óriási 715 lóerőt produkál, ami körülbelül 2,7 másodperc alatt gyorsítja fel, nulláról 100 Km/h-ra.

A Top Gear megkérdezte az Ares Design főnökét, Dany Bahart, hogy miként érhető el ilyen teljesítmény erőltetett indukció nélkül. “Ezek mechanikus módosítások, ezt szoftveresen nem lehet elérni” – mondja Bahar. “Az általa kiadott hang a régi F1 V10-esektől kap ihletet, nagyon magas tónusú.”

©Ares Design

Belül az Alcantara, a Napa bőr és több szénszálas kombináció lesz elérhető. “Alapvető, de minimális vonalak, amelyek 3D hatást eredményeznek, és mind a vezetőt, mind az utasokat beborítják az autó HMI-jével, amely a központi konzolon és a műszerfalon található” – olvasható az Ares weboldalán.

Bahar azt is hozzátette, hogy az S1 „Hyperautó dizájnnal, egy szuper autó teljesítményével és egy sportautó árával” büszkélkedhet, amely 500.000 dollár lesz. A 24 darab Ares S1 projekt közül az elsőt 2020 végén szállítják le az új tulajnak.

©Ares Design

Minden vélemény számít:

A The Father filmelőzetes Anthony Hopkins és Olivia Colman közös erejét mutatja meg a képernyőn!

Emily Párizsban – Lily Collins Netflix sorozatának új filmelőzetese sok szaftos drámát ígéri!