in

Az Amerikaiak imádják a Ford Bronco-t! Máris 160.000 előfoglalást kapott az újjászületett terepjáró!

Ford

Több mint két hónap telt el a 2021-es Ford Bronco bemutatkozása óta, de már most egyértelmű, hogy az újjászületett terepjáró hatalmas sikert fog elérni a Ford számára. 

Néhány órával a bemutatkozása után a Ford Bronco First Edition el is fogyott, míg a Bronco és a Bronco Sport előfoglalása augusztusban elérték a 160.000-et.

A Bronco foglalásához az ügyfeleknek egy visszatérítendő 100 dolláros letétet kell kifizetniük. A valóságban ezek a foglalások nem mindegyike válik értékesítéssé, de a Ford bízik abban, hogy az ügyfelek többsége elkötelezi magát a terepjáró megvásárlása mellett, amikor a szállításokat megkezdik.

A Ford marketing-, értékesítési és szerviz-alelnöke, Mark LaNeve elmondta, hogy a Bronco-foglalások “több mint 75 százaléka” értékesítésre számíthat.

A kiadvány szerint a Ford nemrégiben megosztott egy videót amerikai kiskereskedelmi hálózatával, amely az allokációs folyamatot mutatja be. 

Míg az új Bronco szállítása jövő tavasszal kezdődik, egyes ügyfeleknek 2022-ig kell várniuk a terepjáró nagy kereslete miatt. 

“Valóban méltányos és igazságos eljárást próbálunk folytatni a kereskedőknek történő kiosztás érdekében” – mondta LaNeve. 

“Vanak olyan kereskedők, akik 2021-ben több száz Broncot kapnak. A nagyobb foglalásokkal rendelkező nagyobb kereskedők generálják a legtöbb kiosztást, de megpróbálunk minden olyan kereskedővel foglalkozni, akinek foglalása van.”

Minden vélemény számít:

Vajon megérett-e a világ, hogy Tom Hanks western szerepet kapjon a News of the World filmben?

Meglepő és érdekes történelmi tények az emberbarát labradorokról!