in

Az AMC megerősíti, hogy a The Walking Dead véget ér a 11. évaddal!

©AMC

Az AMC megerősítette, hogy a The Walking Dead a következő szezonja után véget ér és a hosszú ideje futó sláger-sorozatot 11 évadra tervezi. 

“Tíz év telt el. Még két év áll előttünk, és ezen túlmutató történetek várnak ránk ebben az időszakban”- mondta Scott Gimple. 

„Világos, hogy ez a műsor az élőkről szól, szenvedélyes szereplők, írók, producerek és producerek csapata, valamint Robert Kirkman ragyogó képregényének látomását életre keltve. Sok izgalmas történet maradt hátra, de ez a vég egy újabb Walking Dead kezdete lesz – vadonatúj történetek és szereplők, ismerős arcok és helyek, új hangok és új mitológiák. Ez egy nagy finálé lesz, amely új premierekhez vezet. „A sétáló halottak” újra élnek majd. ”

Néhány karakter számára azonban még korántsem ez az út vége, mivel több új spin-off lesz a rajongók számára, amelyek remélhetőleg hasonló izgalmakkal és megannyi zombi öldökléssel vár. 

A rajongók kedvencei, Daryl Dixon (Norman Reedus) és Carol Peletier (Melissa McBride) saját sorozatot kapnak, amelyet 2023-ban indítanak.

Ez még azonban nem minden, ugyanis Scott Gimple, a Walking Dead vezetője a Tales of the Walking Dead című antológiai sorozaton dolgozik, amely felfedi az önálló történeteket.

A világjárvány miatt késleltetett 10. évad októberben lesz ismét látható, valamint várható lesz a Fear The Walking Dead visszatérése és az új spin-off The Walking Dead: World Beyond megjelenése is. 

A 10. évad nemrégiben további hat epizódot kapott, amelyeket 2021-ben láthatunk, illetve a The Walking Dead utolsó szezonja a jövő év végén kezdődik.

Forrás: amc.com

Minden vélemény számít:

Vettel 2021-ben az Aston Martin csapathoz igazol, Sergio Perez pedig távozik a Racing Pointtól!

Górcső alatt a Volkswagen ID.3 – jól vezethető, alacsony színvonalú elektromos autó!