in

Az 54 éves Mike Tyson szeptember 12-én tér vissza a ringbe Roy Jones Jr. ellen!

Mike Tyson | FB

A korábbi nehézsúlyú bajnok Mike Tyson, aki 15 évig volt távol a ringtől, visszatér a boksz világába.

Az 54 éves Tyson az 51 éves Roy Jones Jr. ellen lép ringbe szeptember 12-én egy nyolc menetes mérkőzésen a kaliforniai Carsonban, a Dignity Health Sports Parkban.

A két boksz-ikon közötti összecsapást a pay-per-view és a Triller-en láthatják a nézők, amely egy tíz részes dokumentum sorozat keretén belül mutatja a felkészülést is a mérkőzésre.

Tyson legutóbb 15 évvel ezelőtt harcolt, amikor a hatodik menetben Kevin McBride állította le. Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb figyelmet kapott a bokszoló a közösségi médiákban megosztott edzéseivel és a közelgő önéletrajzi filmjével kapcsolatban, Jamie Foxx főszereplésével.

Iron Mike csütörtökön jelentette be az ESPN csatornán hivatalosan is, hogy visszatér a ringbe. 

“Ennek oka az, hogy meg tudom csinálni. És azt hiszem, hogy mások is úgy gondolják, hogy meg tudom csinálni” – mondta Tyson. “Csak azért, mert 54 éves vagyok, ez nem azt jelenti, hogy új karriert kell kezdenem és az életem teljesen véget ért. Nem akkor, amikor olyan szépnek érzed magad, mint én, és biztos vagyok benne, hogy más emberek is ugyanúgy érzik.”

“Úgy érzem, jobban vigyáztam a testemre és a lelkiállapotomat, mint a legtöbb előttem lévő bokszoló, akik visszavonultak, majd visszatértek.”

Tyson szerint mindkét korábbi bajnok rendkívüli módon harcolhat a magas szintű visszatérési mérkőzésén.

“Mindketten kiváló harcosok vagyunk, tudjuk, hogyan kell vigyáznunk magunkra” – mondta Tyson. “Ez egy nyolc körös mérkőzés. És figyelj, jól vagyunk, minden rendben lesz. Bízz bennem, tudunk vigyázni magunkra.”

Az ESPN jelentése szerint Tyson és Jones nem fognak fejvédőt viselni és 12 unciás kesztyűkkel szálnak ringbe. 

Forrás: espn.com | miketyson

Minden vélemény számít:

Új filmelőzetessel és premierdátummal jelentkezik a Bill és Ted 3

Russell Crowe őrült ámokfutóvá válik az ‘Unhinged’ új filmelőzetesében!