in

A Yido Performance új VW Golf GTI Clubsportja minden, csak nem diszkrét!

©Yido Performance

A Yido Performance német felnigyártó és tuningcég, látványos változtatásokkal fűszerezte meg a Golf GTI Clubsportot. 

A Volkswagen Golf GTI Clubsport, amely a Golf GTI és a Golf R között helyezkedik el a listán, már sajnos nem gyártják, de a Yido Performance folytatja az örökség iránti tiszteletét ezzel a határozottan “őrült” kinézettel.

©Yido Performance

Az autóhoz egy karosszéria készlet került felszerelésre, amelyben szerepel az elülső lökhárító, az oldalsó spoilerek és a hátsó diffúzor, valamint az elején és hátulján található fekete-piros VW emblémák is. 

©Yido Performance

Az egyedi sárvédők agresszívebb megjelenést biztosítanak a Golf GTI Clubsport számára, azonban a legszembetűnőbb külső tuningnak az aranyszínű, 20 colos felnik tűnnek. 

A fékerő növelése érdekében hatdugattyús teljesítményű fékrendszert adtak hozzá. Egyéb módosítások közé tartozik még az egyedi légrugózás és a Remus kipufogó rendszere. 

©Yido Performance

A színes külső az autó belsejében is folytatódik, mivel a versenyülések megegyeznek az extravagáns külsővel.

A motorháztető alatt egy Stage 2 teljesítményű készlet korszerűsíti a turbó be- és kimenetet, az intercoolert és az új motorvezérlő egységet. Ennek eredményeként a kimenő teljesítmény 414 lóerőre és 480 Nm nyomatékra nő.

©Yido Performance

Ez majdnem kétszer annyi energiát jelent, mint a szokásos Volkswagen Golf GTI Clubsport számára, amely 261 lóerőt és 258 Nm-t generál egy 2,0 literes turbóból. 

A Yido Performance még nem számolt be arról, hogy ezek a módosítások miként befolyásolják a teljesítményt, de szinte kétszer annyi energiával, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a Volkswagen Golf GTI Clubsport lényegesen gyorsabb lesz, mint a szokásos modell, amely 100 km/h-ra  5,9 másodperc alatt gyorsul és a végsebessége 250 km/h.

©Yido Performance

Forrás: Yido Performance

Minden vélemény számít:

A farkas gyermekei – Emberek és androidok csapnak össze Ridley Scott legújabb filmsorozatában

Ezért érdemes elkezdened a súlyzós edzést (akár otthon is)!