in

A Wonder Woman 2 premierjét karácsonyra teszik át; Gal Gadot filmje egy héttel a Dűne után jelenik meg

©Warner Bros.

Korábban, a filmelőzetes megjelenésekor beszámoltunk arról, hogy október 2. jelenik meg a Wonde Woman 2

Most azonban arról kell beszámolnunk, hogy a Patty Jenkins által rendezett filmet sajnos karácsonyra halasztják. 

A Warner Bros. filmstúdió a Dűne című legendás sci-fi filmet december 18-án tárja a nagyközönség elé és úgy véli, hogy az ünnepi piactér elég nagy lehet két megafilm számára is.

A késleltetés lépését táplálja az a tény is, hogy az Egyesült Államok piacának mindössze 30%-a elérhető, hiszen Los Angeles, New York City, Miami és San Francisco filmszínházai még mindig zárva tartanak. 

Az tény, hogy az Aquaman két évvel ezelőtt rendkívül jól teljesített a december 7-i megjelenésével, hiszen 1,1 milliárd dollárt hozott a készítőknek világszerte.

Ezen felül, ha a Wonder Woman 2 (Wonder Woman 1984) ragaszkodott volna októberi premier dátumához, ütközne a Warner Bros Tenet-jével is, amely extra lendületet kap, amikor is a NYC és az LA filmszínházak újra megnyílnak.

„Patty Jenkins kivételes filmrendező és a Wonder Woman 1984-el egy hihetetlenül dinamikus filmet adott le, amelyet a világ minden korosztályának nézői mindenképpen szeretni fognak. Nagyon büszkék vagyunk a filmre és alig várjuk, hogy az ünnepekre a közönség elé állíthassuk ”- mondta Toby Emmerich, a Warner Bros Pictures Group elnöke pénteken a megjelenés dátumának megváltoztatásáról szóló nyilatkozatában.

Forrás: deadline.com

Minden vélemény számít:

A tudósok bebizonyították, hogy márpedig a pénz akkor is boldogít!

Hamilton legyőzi Bottast és megnyeri az őrült Toszkán Nagydíjat!