in

A Wonder Woman 2 premierje kihagyja a mozikat és egyenesen az online platformokon landol!

©Warner Bros.

A Warner Bros. és Hollywood egyéb nagy stúdiónak többsége éppen azt jelentette be, hogy nagyjából minden, a 2020-as megjelenési dátummal megmaradt nagy sikerű film késik. 

Az egyetlen figyelemre méltó kivétel a film megjelenési dátumainak nagy csúszásai közül a Wonder Woman 2, amely egy hivatalos filmelőzetes erejéig a 80-as évekbe repített a megjelenéskor. 

A film kiadásának változásáról nem érkezett hivatalos jelentés, annak ellenére, hogy a felelős stúdió, a Warner Bros. bejelentette, hogy minden mást késleltetnek. 

Augusztusban megjelent a Wonder Woman 2 filmelőzetes, utána október 2-ra, majd decemberre csúszott a Wonder Women 2 premier dátuma, most pedig a megjelenés formájáról érkeztek hírek.

©Warner Bros.

Hónapok óta a pletykák arról szólnak, hogy a Warner Bros. kifejezetten azon gondolkozik, hogy a Wonder Woman 1984-et közvetlenül a streaming platformokon sugározzák, és a Giant Freakin Robot magazin szerint ez meg is fog történni. 

Állításuk szerint egy olyan forrástól van az információ, amelyet már régóta ismernek. Ennek ellenére a csak egy forrásból megerősített hír nem mindig valós, de azt is állítják, hogy a Warner Bros. ragaszkodik a Wonder Woman 2 december 25-i premier dátumához, mert úgy érzik, hogy nincs más választásuk, mint elkezdeni a filmjeik közvetítését.

A tervek szerint a Wonder Woman 2-t egyszerre fogják kiadni a moziknak és a streaming szolgáltatóknak, ha karácsonykor még lesznek nyitott, működő filmszínházak, amelyek megjelentethetik a filmet. 

Ugyanakkor arra számítanak, hogy a legnagyobb közönségük az online platformokon lesz, ahol felárat számítanak fel, hogy megtekinthessék a filmeket.

Minden vélemény számít:

Meglepő és érdekes történelmi tények az emberbarát labradorokról!

Akciódús karácsonyi filmelőzetes érkezik a „Fatman”-hez, Mel Gibson főszereplésével!