in

A Vaják 2. évad előzetese két új szörnnyel jelentkezik!

©Netflix

Új szörnyekkel találkozhatunk a Vaják 2. évadban, akik azt is felfedhetik, hogy merre tart a sikeres Netflix sorozat cselekménye.

©Netflix

A Vaják (The Witcher) első évadja egy masszív sziklacsúcson ért véget, amely megmutatta, hogy Geralt és Ciri útja végre keresztezi egymást. 

Eközben Yennefer eltűnt, miután varázsának hatalmas darabját felhasználva megállította Nilfgaard előrenyomuló seregét a Sodden-hegyi csatában. 

A Vaják 2. évadjának forgatása a kezdeti szakaszban volt, amikor a márciusban bekövetkezett globális világjárvány a produkció leállítására kényszerítette a készítőket.

Több hónapos késés után a sorozat augusztusban folytatta a forgatást, de a napokban arról olvashattunk, hogy a Vaják gyártása határozatlan ideig ismét leáll

Októberben a Netflix kiadta az első képeket Geraltról, Ciriről és Yenneferről. Sajnos a fotók nem árultak el sokat arról, hogy a szereplőkkel mi történhet a következő évadban, bár arra utaltak, hogy Yennefer fogságban van.

A hó elején azonban kaptunk néhány további felvételt egy rövid filmelőzetes formájában. 

©Netflix

Halloweenkor a Netflix kiadott egy filmelőzeteset, amelyből kiderült, hogy Geralt legalább két új élőlénnyel fog harcolni.

©Netflix

A Vaják (The Witcher) 2 évadjának még nincs megjelenési dátuma. Az 1. évad jelenleg a NETFLIX-en megtekinthető.

Minden vélemény számít:

Ritka, mint a fehér holló! Tudtad, hogy a legendás fehér hollók tényleg léteznek!

Miért előnyös, ha a hidegben edzel?