in

A vadonatúj Kia Sonet egy bébi SUV óriás megjelenéssel!

Kia

A Kia India bejelentette, hogy megkezdi új Sonet típusú, kompakt SUV gyártását, amelynek megjelenését az elkövetkező hónapokban várhatják az indiai piacon. 

Ez a hír a Nissan Magnite koncepciójából fakad, amely ugyanazt a piacot célozza meg, és hasonló dimenziókat és jellemzőket kínál.

Kia

A Kia India publikálta az új SUV képeit, amelyek a belső és a külső látványt is tartalmazzák – ezek mindegyike lenyűgözőnek tűnik. 

A Kia szerint az új SUV “A Kia ikonikus tervezési DNS-ével és a merész, illetve az erőteljes hozzáállásával büszkélkedhet”

Kia

A Sonet, amelyet Indiában gyártanak, nagyon szép külsővel rendelkezik, amelyet a Stinger egészére építenek és ugyancsak magában foglalja néhány nagyobb SUV testvér stílusmintáját. 

Ezt a kis autót a vezető és az utas kényelme érdekében tervezték és egy élénk belsővel rendelkezik, amely fiatalos energiát bocsát ki. 

A külsejét az ikonikus „tigris orr” rács, valamint a LED-es fényszórók képezik a fiatalos megjelenés érdekében, komoly vonzerővel.

Kia

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutassuk a világnak az új Kia Sonet autót, amely egy erős és izmos karakterű kompakt SUV. “ – mondta Karim Habib, a Kia Global Design alelnöke és vezetője. “Úgy gondoljuk, hogy a Kia Sonet vonzó karakterének nagy vonzereje lesz a fiatal, feltörekvő és mindig kapcsolatban álló ügyfelek számára Indiában és azon túl.” Az árról vagy a megjelenési dátumról még nem esett szó.

Forrás: kianewscenter.com

Minden vélemény számít:

Liam Neeson exkluzív filmelőzetese – A becsületes tolvaj

Hamilton nyeri a kerék ölő Brit Nagydíjat! Pályafutásának 7. hazai győzelme drámaian zárult!