in

A Toyota Supra brutál új külsőt és 570 lóerős frissítést kap!

©3D Design

Habár a Toyota Supra kölcsön vett néhány BMW alkatrészt, de a külső kialakítása kétségtelenül japán, és mint ilyen, még jobb, ha tuningolva van, mint miután elhagyta a gyártósort. 

Természetesen ez nem egy szabály, de mind az A80, mind az A90 Supra rengeteg lehetőséget kínál a módosításra, amit valljunk be nyugodtan, ha megvan a megfelelő pénzösszeg, akkor miért ne. 

©3D Design

Nem szokatlan az autóiparban, de valahogy mindig az alul értékelt módosítások néznek ki a legjobban, és így van ez a 3D Design legújabb kínálatával is, amely a BMW és a Toyota fúzióját kínálja, amolyan “BMW Supra” csomagban. 

Érdekes módon a német befolyással bíró Supra olyan japán cég alkatrészeivel van felszerelve, amely általában BMW modellekre gyártott alkatrészek jellemzik, mint például az X4 és az M5 szedán.

©3D Design

Annak ellenére, hogy a 3D Design ideje nagy részét Bimmers-el tölti, az új csomagja tökéletesen alkalmazkodik az új Supra számára. 

©3D Design

Az első dolog, amit rögtön észre vehetsz az autó elején, egy új szénszál-lökhárító, amely a Supra vonalát követve stílusosan agresszívnek tűnik. 

©3D Design

Több szénszálas megoldás található az autó oldalán és a hátsó légterelőn is, amelyek úgy tűnnek, mintha az M3 CS tervezésének inspirációjából születtek.

©3D Design

A Toyota Supra belsejét nézve az új alumínium pedálok lényegesen megemelik a verseny hangulatot, míg a piros bőrrel ellátott, kárpitozott kormánykerék a luxust és a színvonalat tárják elénk. 

©3D Design

A változások azonban nemcsak kozmetikai jellegűek az új Toyota Supra-nál. A 3D Design egy olyan változatot is kínál, amely 187 lóerőt ad a kicsikéhez, ezzel a Supra teljesítményét 569 lóerőre növelve. 

©3D Design

Sajnos a Tuning “garázs” nem tesz közzé árat, gyorsulási számadatokat vagy végsebesség adatokat, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a változata teljesen megváltoztatja a Supra-ról alkotott véleményeket.

Forrás: 3ddesign.jp

Minden vélemény számít:

Bill Murray és Sofia Coppola újra együtt dolgoztak az ‘On The Rocks’ filmben!

A Williams eladta az F1 csapatát egy amerikai befektetési társaság számára!