in

A Skoda a hallgatók által tervezett Scala Spider-t mutat be hamarosan!

A Skoda Szakmai Akadémia hallgatói a Scala Spider felül nyitott verzióját fejlesztették ki. A családi autó egy még meg nem nevezett változatát júniusban mutatják be. Ez lesz a hetedik koncepcióautó, amelyet a diákok gyártottak, akik a cseh cég képzési rendszerében vesznek részt.

A Scala Spider-t egy 20 tanulóból álló csapat fejlesztette, akik jelenleg a Skoda Mlada Boleslav központjában tanulják az autótervezés csínját-bínját, Oliver Stefani főtervező útmutatása alapján.

Természetesen a Skoda mérnökei tanácsokkal látják el a hallgatókat  a tervezés során, de így is hatalmas mérföldkő lehet számukra ez a lehetőség. 

A Scala 2018 végén indult sorozatgyártásnak és ez volt az első alkalom, hogy részt vehet egy hallgatói autóprojektben. A hallgatók megkapták az autó standard változatának terveit és szabad tervezést biztosítottak számukra. 

Miután eldöntötték a nyitott tetőtípus stílusát, a tervezés során arra koncentráltak, hogy az autó vonalait szembetűnőbbé tegyék, hogy az egy hozzáadott „vizuális dinamikát” nyújtson.

A kész Scala Spider júniusban kerül nyilvánosságra a tervek szerint. Az autógyártó cég még nem tervezi gyártási szándékát a koncepcióval kapcsolatban.

autocar.co.uk

Minden vélemény számít:

Dr. Semmelweis Ignác volt az első, aki bebizonyította, hogy a kézmosás életet is menthet!

Mi egy XML webhelytérkép és miért van egyáltalán szükség webhelytérképre a keresőoptimalizásához?