in

A Sárkány Háza – a Trónok harca előzmény sorozata elkezdte a castingot!

HBO

A HBO megkezdte a munkálatokat a Trónok harca előzmény sorozatával kapcsolatban. A várva várt sorozat címe A Sárkány Háza, a források szerint, amelyet az EW online magazin is megerősített, megkezdődött a Targaryen-ház színészeinek válogatás.

A projekt az író George R. R. Martin, Tűz és vér könyvének történetén alapszik, amely a Targaryen-ház eseményeinek az elmesélése, 300 évvel a Trónok harca történései előtt.

Ryan Condal a forgatókönyvíró és a sorozat által már tesztelt veterán, Miguel Sapochnik a filmrendező, aki az összes epizód gyártását irányítja, amely nem kevesebb mint 10 rész lesz.

Még nem állnak rendelkezésre hivatalos casting információk, de már sokan a George R. R. Martin könyvének alapján spekulálnak a potenciális vezető karakterről. 

A Tűz és Vér 150 évet fed le és magában foglalja számos Westerosi uralkodó felemelkedését és bukását is, így nem világos, hogy mely karakterek és időtartam lesz a sorozat középpontjában. 

A források elárulták az EW-nek, hogy a Targaryen-i polgárháborúra alapoznak a történettel, amelyre időnként hivatkoztak a Trónok harca sorozatban is. 

A Targaryeni polgárháború néhány fő alakja (ezek nem feltétlenül szerepelnek majd a sorozatban):

  • I. Viserys király: A szeretett ötödik Targaryen király, akinek uralkodása haláláig békés és virágzó volt.
  • Rhaenyra Targaryen hercegnő: Viserys király választott örököse; egy sárkánylovas, aki arra számít, hogy Westeros első uralkodó királynőjévé válik.
  • Alicent Hightower királynő: Viserys ambiciózus második felesége és Rhaenyra mostohaanyja, akiknek három saját gyermeke volt a királlyal.
  • Targaryen Aegon: Rhaenyra hercegnő fiatalabb testvére, aki vitatja Rhaenyra trónra vonatkozó követelését és polgárháborút indít.

Nehéz előreláthatóan megjósolni, hogy ki milyen szerepet kap a sorozatban, de még csak az sem biztos, hogy a sorozatban fognak szerepelni, vagy egyáltalán megegyeznek majd a könyvleírásokkal. A Sárkány házát 2022-re tervezik bemutatni és remélhetőleg ugyanolyan fantasztikus helyszíneken játszódik mint a Trónok harca.

Forrás: ew.com

Minden vélemény számít:

Emlékszel még? Ezek voltak a kilencvenes évek legjobb külföldi zenéi!

Megan Fox zsoldosai egy gyilkos oroszlánnal harcolnak a ‘Rogue’ filmelőzetesében!