in

A Samsung következő okosórájának egyes részleteit hozták nyilvánosságra a közelmúltban!

Rengeteg pletyka született arról, hogy a Samsung cég jelenleg a Samsung Galaxy Watch 2, vagy a Samsung Galaxy Watch Active 3 készüléken dolgozik és ezt már lényegében hivatalos megerősítéssel kaptuk meg a múlt héten.

A megerősítés az FCC (Federal Communications Commission) által került nyilvánosságra az Egyesült Államokban, akik az okos eszközök hitelesítésével foglalkozó bizottság. 

A felsorolás nemcsak a modellszámot tartalmazza (nevezetesen az SM-R845 és az SM-R855), hanem egy vázlatot a „Samsung Galaxy Watch” szavakkal is. Tehát nem kétséges, hogy ez vagy a Galaxy Watch Active 3, vagy a Galaxy Watch 2 hitelesítő dokumentuma lesz. 

Bár  sok helyen az interneten az utóbbi felé hajolnak, az alábbiakban ismertetett okok miatt, a vázlaton hiányzik az ‘Active’ szó. Ez azonban nem egyértelmű bizonyíték arra, mivel a Samsung Galaxy Watch Active 2 hátulján egyszerűen csak a „Samsung Galaxy Watch” felirat szerepel, csakúgy, mint a rajzon.

A vázlat a közelgő okosóra változat hátulját mutatja be. Néhány szóban különféle specifikációkat és funkciókat is felsorol, beleértve a GPS-t, az LTE-t, a 45 mm-es rozsdamentes acél tokot, a vízállóságot, a katonai szintű tartósságot és a Gorilla Glass DX-et a védelem szempontjából.

Mindenesetre ez a hivatalos információ megerősíti, hogy egy új Galaxy Watch okosóra megjelenése van folyamatban. Egyértelműen arra utal, hogy valószínűleg hamarosan a piacon is landol.

A jelek arra utalnak, hogy még több részletet tudunk meg hamarosan. Arra számíthatunk, hogy ezek közül egy vagy lehet, hogy mindkettő okos-eszköz augusztusban lesz bemutatva a Samsung Galaxy Note 20 mellett.

Forrás: techradar.com

Minden vélemény számít:

Hogyan kell elvégezni az A/B tesztelést? A marketing teszt létrehozása és hatékonnyá tétele!

Hogyan javítsd ki a sérült gipszkarton felületeket és lyukakat házilag?