in

A Porsche egy korábban már elvetett elektromos autó koncepcióautót jelentett be!

©Porsche

A Porsche a napokban olyan koncepcióautókat jelentett be, melyeket évekkel ezelőtt egyszer már elvetett, köztük egy elektromos autóval.

©Porsche

A Porsche Unseen sajtótájékoztatójában a vállalat elmondta, hogy az elnevezést először a 2005 és 2019 között megalkotott dizájntervekhez használta. Ezeket aztán elzárta, és egészen mostanáig nem is vette elő.

A sportautógyártó 15 különféle autót tervezett meg, melyekkel a vásárlók exkluzív betekintést nyerhetnek a cégnél folyó alkotási folyamatokba. Ezek végig vezetik őket az első ceruzavonásoktól egészen a kész autókig.

Elektromos autó is van közöttük

©Porsche

A koncepcióban feltűnik a Renndienst nevet kapó elektromos autó is. Már 2018-ban megtervezésre került, de akkor a cég elvetette a bemutatását. Most azonban újra előkerült.

A Porsche szerint a Renndienst egy olyan koncepció, mely családbarát teret nyújt akár hat embernek is.

©Porsche

A cég dizájnerei egy olyan jövőbe mutató „űrjárművet” hoztak létre, mely minden elemében izgalmas, s mellyel a Porsche megmutatja, hogyan jeleníti meg a márkaneve jellegzetességeit egy olyan kategóriában, ahol korábban nem volt jelen.

A belső térben az utasokat kényelmes, több részre osztott hely várja, ahol a vezető a központi helyet kapja meg.

©Porsche

Az elektromos meghajtás pedig a jármű aljában található. Ezek együttese adja meg az utasoknak azt az életérzést, amelyet a Porsche megjelenít.

A cég egyelőre csak néhány külső képet adott közre, amelyen egy tényleg különleges, piros autó látható. A sokat emlegetett belső térről még nincsenek publikus képek.

Forrás: newsroom.porsche.com

Minden vélemény számít:

A felnőttkori nyelvtanulás újra huzalozza az agyat!

A Google Képek jövőre már nem kínál korlátlan tárhelyet a képeidhez