in

A Netflix szerint 48 millió ember látta a Ratched filmdráma sorozatát az első hónapban!

©Netflix

A Netflix közzétette a közösségi médiában, hogy 48 millió ember jelentkezett be a Lucia Állami Kórházba, ami azt jelenti, hogy a Sarah Paulson sorozat drámája az idei év legjobb új eredeti bemutatója lett.

Az online szolgáltatás a közösségi médiában közölte a számokat, mondván, hogy a Ryan Murphy által megalkotott dráma az első 28 nap alatt elérte a 48 milliót, és ezzel az „év egyik legnagyobb eredeti sorozata” lett a Ratched.

Ez a legújabb példa arra, hogy a Netflix szívesen osztja meg a megtekintési adatokat. Tavaly ugyanis olyan sorozatok megtekintési adatait mutatta be, mint a Szexoktatás (Sex Education) és Az Esernyő Akadémia.

A Gerard Way és Gabriel Bá’s UCP által gyártott Umbrella Academy képregény-adaptációját az első hónapban 45 millió háztartás nézte meg, míg Sex Education című brit vígjátékot 40 millióan érték el. 

A Ratched, amely szeptemberben indult az online platform Originals Netflix sorozatok kategóriában, a Száll a kakukk fészkére című regény egy előzménysorozata, amelyben Mildred Ratched szerepében játszik Sarah Paulson. 

A történet 1947-ben kezdődik, amikor Mildred Észak-Kaliforniába érkezik és munkát keres egy vezető pszichiátriai intézetben, ahol új és nyugtalanító kísérletek kezdődtek az emberi elmén. 

Titkos küldetés során Mildred tökéletesen bemutatja, hogy milyen kell legyen egy elkötelezett nővér, de a látszat csal.

Paulson mellett még Cynthia Nixon, Gwendolyn Briggs, Judy Davis, Betsy Bucket, Sharon Stone, Lenore Osgood, Jon Jon Briones, Dr. Richard Hanover, Finn Wittrock, Edmund Tolleson, Charlie Carver, Huck, Alice Englert, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sophie Okonedo, Brandon Flynn és Vincent D’Onofrio is szerepet kaptak.

Minden vélemény számít:

A régi ikonokkal ünnepelte az Instagram a 10. születésnapját!

A leggyakoribb kutyabetegségek és tüneteik!