in

A Minari első filmelőzetese az év egyik legjobb filmjét mutatja be!

©A24 Films

Az A24 kiadta a Minari elsöprő drámájának első filmelőzetesét, amely a 2020-as Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be először, hogy felkeltse a kritikusok és a közönség figyelmét. 

Lee Isaac Chung írta és rendezte a filmet, amely egy koreai-amerikai család életre szóló eseményét követi, akik egy kis Arkansasi farmra költöznek, remélve, hogy felépítik saját amerikai álmukat. 

Amikor azonban a szerető, mégis kissé durva nagymamájuk beköltözik, kihívások elé néznek, amelyek nyomást gyakorolnak a küzdő családi egység stabilitására.

A közönség és a kritikusok is szerették, ezért kíváncsian várjuk mi is a meghitt családi drámát.

Chung saját életén és tapasztalatain alapszik és a karaktereiben érezhető az emberiségnek ez a sajátossága. 

Az összes szereplő – Steven Yeun, Han Ye-ri, Youn Yuh-Jung és Will Patton – előadásai lenyűgözőek, és nem lennék meglepve, ha ez a film nagy feltűnést keltene a díj szezonban is.

A filmelőzetes fantasztikus munkát végez a szereplők és a történet bemutatása nélkül, túl sokat nem árul el, de szép ízelítőt ad Lachlan Milne gyönyörű operatőri munkájából.

A megjelenés dátumát még nem közölték, de várhatóan megjelenik még mielőtt az Oscar-díj jogosultság bezárulna (2021 február eleje).

Minari  moziplakát

©A24 Films

Minari filmelőzetes


Forrás: a24films.com

Minden vélemény számít:

A 2021-es BMW óriási hűtőráccsal, soft toppal és jobb teljesítménnyel érkezik!

Hivatalos: a Ford Mustang Shelby GT350 4 éves korszaka lezárul!