in

A Lumma Design egy új, 700 lóerős AUDI RS Q8 csodát alkotott!

A német Lumma Design, akik egy egyedi átalakításra szakosodott garázs, továbbfejlesztette az Audi RS Q8-at egy mutatós szénszálas-alkatrészekkel és sok extra energiával rendelkező csodára.

A Lumma Design szemet gyönyörködtető látványtervét kínáló luxusautó “Racing Sport” változata, számos olyan alkatrészt tartalmaz, amelyek házon belül nagy szilárdságú szénszálból készültek. 

Ilyen például az elülső és a hátsó spoiler, a kerékívek kiterjesztései, az ajtópanelek, hátsó diffúzor, hátsó tetőspoiler, a különféle színes hátsó lámpák és az oldalsó panelek.

Az könnyűfém felnik és a nagy teljesítményű gumiabroncsok közelében elhelyezkedő hosszabb levegő bemeneti nyílások nemcsak látványosnak tűnnek, hanem elősegítik a fékrendszer megfelelő hűtését is. 

Az  AUDI RS Q8 utcai terepjáró több mint 700 lóerőt generál!

A Lumma által megtervezett Audi, a Q8-as ikerturbó 4,0 literes V8-nak köszönhetően, 591-ről 705 lóerőre növeli a teljesítményt, a teljesítményjavító modul és a soros négycsöves kipufogó rendszer felszerelések segítségével.

A Lumma weboldalán egyenlőre csak három színben tekinthető meg: narancssárga, szürke és matfekete – arany vagy teljesen fekete felnikkel -, de más színkombinációk is elérhetők a megrendelők számára.

Láttunk már ennél átfogóbb terveket is az átalakított RS Q8 kapcsán, mindenesetre ez a változata körülbelül 113.000 dollárba fog kerülni az új tulajnak. 

Forrás: lumma-design.com

Ez is érdekelhet:

A leggyakoribb autó műszerfal visszajelző lámpák jelentése és útmutató

 

Az 5 legfurcsább kipufogó, amit autókra szereltek!

Minden vélemény számít:

The Rental – Nézd meg az első filmelőzetest Dave Franco rendezői debütálásában

Virágzik az űrturizmus – ez a Startup vállalkozás Föld körüli túrára visz 125 000 dollárért!