in

A legjobb és legnépszerűbb magyar online rádiók egy helyen!

Az online rádiók gombamód terjedtek el a minőségi internet bevezetését követően. Az elmúlt években az olyan szolgáltatások, mint például az Apple Music és a Spotify, forradalmasították a zene hallgatásának módját. 

Az online rádió szolgáltatások azonban még mindig hatalmas közönséggel rendelkeznek, talán azért is, mert az új slágerek továbbra is a rádió állomásokon keresztül érkeznek a nagyközönség elé. 

A rádió az egyik legjobb platform a kedvenc zene hallgatására, ha lépést szeretnél tartani a legújabb zenei trendekkel. Szerettük volna az online rádiók listája két csoportra osztottuk, így külön listában találod a legjobb nemzetközi és a magyar online rádiókat. 

Legyen szó MR1 Kossuth Rádió online hallgatásáról, a Sláger FM legjobb klasszikusairól vagy akár a Rocker Rádióról, minden zenei ízléshez a legjobbat nyújtjuk az alábbi listákban.

Az itt megtalálható online rádiók ingyen elérhetők: 

Magyar online rádiók egy helyen!

COOL FM

Weboldal: http://www.coolfm.hu/

MAGYAR RÁDIÓK

Weboldal: https://mediaklikk.hu/

RÁDIÓ 1

Weboldal: https://www.radio1.hu/

BEST FM

Weboldal: https://www.bestfm.hu/

RETRO RÁDIÓ

Weboldal: https://www.retroradio.hu/

Sláger FM

Weboldal: https://www.slagerfm.hu/

Mex Rádió

Weboldal: http://mexradio.hu/

InfoRádió

Weboldal: http://inforadio.hu/

Mi az ingyenes online rádió lényege?

Az online rádióállomás lehet élő közvetítés vagy akár rögzített műsor is, amelyet az interneten keresztül lehet közvetíteni és hallgatni.

Az internetes rádióállomások esetében a legjobb az, hogy nem korlátozódnak a földrajzi helyekre, ellentétben a rádióállomásokkal, amelyeket analóg rádiókon hallgatnak.

Például annak ellenére, hogy az MR1 Kossuth Rádió egy magyar székhelyű rádióállomás, számos hallgatóval rendelkezik a világ minden tájáról az online jelenlét miatt.

Az internetes rádióállomások lényegesen jobb minőségűek, mint a hagyományos, helyi rádióállomások és sok ingyenes online rádió kiváló hely lehet az inspirációhoz is.

Minden vélemény számít:

Filmelőzetes: Liam Neeson – „Made in Italy”

Filmelőzetes – Shia LaBeouf keményre veszi a figurát a „The Tax Collector” filmben!