in

A Lamborghini szeptemberben rekord mennyiségű autót értékesített!

©Lamborghini

A Lamborghini továbbra is növeli a 2020-as értékesítési teljesítményét, ugyanis szeptemberben egy lélegzetelállító 738-as darabszámmal a történelem legjobb értékesítését érte el az egy hónap alatti időszakban. 

Ez a lenyűgöző rekord része annak a folyamatos trendnek, amely szerint a vállalat 2083 darabot szállított le az elmúlt három hónapban, ami valóban egy rendkívüli dolog ebben a kihívásokkal teli időszakban.

A járvány mindenki életét megnehezítette az elmúlt hónapokban, ugyanakkor a reakciókészségre és az alkalmazkodásra való képességünkre is rávilágított – állt a Lamborghini nyilatkozatában. Fontos, hogy a “Lamborghinis emberek” biztonsága fennmaradjon. 

Az autóiparban elsőként zárta be gyártását és irodáit a Lamborghini, de a megnyitás után folyamatosan növekvő gyártási adatokkal és nem kevesebb, mint három új modell piacra dobásával hárította vissza az eseményeket: a Huracan EVO RWD Spyder, a Lamborghini Sián Roadster és az Essenza SCV12.

©Lamborghini

A vállalat lenyűgöző mérföldköveket is elért az idei évben, mint például az Urus és az Aventador modellek 10.000-ik példányszáma, valamint tovább folytatta közösségi média csatornáinak bővítését, sőt elindította a „Olaszországgal, Olaszországért” projektet is, egy fényképészeti utat a Lamborghini csodálatos szülőföldjén keresztül, amely egy drámai visszajelzés Olaszország újjászületésére a pandémiát követően.

Mindezek a kiemelkedő eredmények egyértelműen bizonyítják a Lamborghini határtalan energiáját és folyamatos lendületét. Ahogy azt Stefano Domenicali, az Automobili Lamborghini elnöke és vezérigazgatója megjegyezte:

“Rendkívül büszke vagyok ezekre az eredményekre: megerősítik azt a kiváló munkát, amelyet az évek során azért tettünk, hogy megőrizzük pozíciónkat az erősen törekvő, kívánatos és robusztus autóipari márkák területén.”

“Csapatunk nagy rugalmassággal és a vásárlókkal, rajongókkal való kapcsolattartás új módszereivel kísérletezve legyőzte a jelentős bizonytalanság pillanatát, miközben folytatjuk törekvésünket az új célok elérésére, a jövőt tartva állandó figyelem alatt”

Minden vélemény számít:

A Borat 2 filmelőzeteséből kiderül, hogy Amerika teljesen rendben van (vagy sem)!

Célzott szenolitikus sejtterápiával harcolnának a tudósok az időskori megbetegedések ellen!