in

A Lamborghini legújabb szuper-autóját a Szaturnusz bolygó hatszögletű felhői inspirálták

Lamborghini

A Lamborghini újabb különkiadással jelentkezik. Az új Aventador SVJ Xago készitői a Szaturnusz bolygó hatszögletű felhőiből kapták az ihletet, hogy az autógyártó cég bemutathassa a személyre szabható autók Ad Personam program járvány barát változatát.

Lamborghini

Az Lamborghini Aventador SVJ Xago azért is exkluzívabb az eddigieknél, mert mindössze 10 példányra lesz korlátozva a darabszám, míg például a Lamborghini Sián Roadster esetében összesen 19 darabot gyártottak. 

Az Aventador SVJ Xago mindegyike egy halványuló hatszögletű ezüsthatással rendelkezik majd az Ad Personam program kontraszt színű fényében és a fényes fekete Nireo Ad Personam felnikben. 

Lamborghini

A belső terek exkluzív ülésmintázatot mutatnak, a “hexagonita” témájával, és a külsejéhez igazított különleges kontraszt színnel.

A Lamborghini Aventador SVJ Xago egy 770 lóerővel ellátott, V12 motoros szuper autó, amely csaknem 3 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra és a végsebessége 350 km/h.

A Lamborghini jelentése szerint az Ad Personam divízió népszerűsége megháromszorozódott az elmúlt három évben: az új járművek több mint 50%-a egy Ad Personam részlettel hagyta el a gyárat.

Lamborghini

A Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition külseje 120 órát vett igénybe. A 80 órán belül létrehozott belső tér exkluzív ülésmintázatot mutat, a jellegzetes hatszögletű mintával. A tíz Aventador SVJ Roadster Xago modellt mindegyik számozott táblával azonosítja. 

Forrás: lamborghini.com

Minden vélemény számít:

Mit jelent a vegetarianizmus és mi a vegetáriánus étrend?

Hasznos útmutató a vállalkozásod célközönségének a megismeréséhez