in

A Korona 4. évadjának filmelőzetese felfedi a királyi mese sötét oldalának történetét!

A Korona 4. évad
©Netflix

A sötét igazság, amelyre mindannyian rájövünk, amikor ezt a történelmi drámát nézzük, hogy tudjuk, hogyan végződik a történet, ami nem egy happy and. 

Szóval érdemes megnézni A Korona (The Crown) 4. évadjának alábbi előzetesét, amely a Netflix sorozat akcióit viszi előre Charles herceg és Diana 1981-es esküvőjével, anélkül, hogy tudnánk, hogy a Windsor család számára milyen nehéz helyzetbe kerülnek a dolgok.

Íme a sorozat hivatalos leírása, amelyet a Netflix adott ki:

Az 1970-es évek végéhez közeledve Erzsébet királynő (Olivia Colman) és családja azzal foglalkozik, hogy megvédje az utódlási vonalat azáltal, hogy megfelelő menyasszonyt biztosít Károly herceghez (Josh O’Connor), aki még mindig nőtlen 30 évesen.

Charles romantikus kapcsolata a fiatal Lady Diana Spencerrel (Emma Corrin) nagy port kavar a brit emberek körében, mivel a tinédzserekből walesi hercegnővé való átalakulás valójában megtörténik, ami Diana számára csak egy mesébe illő történet.

Ez a kedvcsináló filmelőzetes, a rengeteg bepillantás mellett Gillian Andersont is bemutatja Margaret Thatcher szerepében, akinek vitatott miniszterelnöki vezetése minden bizonnyal az új évad hatalmas eleme lesz.

A korona 4. évadjában, amelyet Peter Morgan írt, Tobias Menzies is szerepel Fülöp hercegként, Helena Bonham pedig Carter Margaret hercegnőként, továbbá Ben Daniels, Marion Bailey, Erin Doherty, Charles Dance, Angus Imrie és Rebecca Humphries is szerepet kapott.

A korona 4. évadjának premierje november 15, vasárnap lesz a Netflix-en. 

A Korona 4. évad filmelőzetes

Forrás: netflix.com

Minden vélemény számít:

A Bugatti vadonatúj hiperautója 1825 lóerős és 500 km/h-ra képes!

A Carlex Design elegánsabb luxus formát adott a McLaren 720S-nek. Kegyetlenül jól néz ki!