in

A japán tuning cég egy agresszív, de mégis ízléses megjelenést kölcsönzött a BMX X5-nek!

©3D Design

A BMW X5 mindig is brutálisan szép dolog volt, amely után hajlamosak vagyunk a fejünket forgatni.

Annak ellenére, hogy néhány közelmúltbeli digitális vázlat miatt kissé aggódunk a jövőbeli SUV-megjelenése miatt, továbbra is nagy rajongói vagyunk a jelenlegi G05 generációnak. 

©3D Design

Most azonban Japánban a 3D Design tuning cég, amely a BMW-k karosszéria kittjének fejlesztésére szakosodott, új készletet hozott létre, amely valószínűleg mindenki tetszését elnyeri.

A képeken látható autó a BMW X5 xDrive30d, amely az egyik legnépszerűbb modell, így tökéletes platform az új készlethez. 

Az xDrive30d alap formában nem rossz kinézetű autó, de amint láthatod, a 3D Design kit olyan kis agresszív megjelenést ad neki, amire szüksége van ahhoz, hogy valóban kitűnjön az utakon. 

©3D Design

Az elülső lökhárító a tökéletesség jelképe, míg az autó hátsó része egy tompítottabb tetőspoilerrel rendelkezik, ami ugyancsak az ízlésességre utal. 

©3D Design

Az autó hatalmas, 21 colos kerekeken gurul és hát valljuk csak be, hogy tökéletes összhangban van a tuning csomag a sötétkék árnyalattal.

Amint azt már megszokhattuk, nem csak a külső kapott figyelmet, hanem az X5-ös belső része is néhány módosításon esett át. 

©3D Design

A vezető egy sor átalakított alumíniumpedált kap a jobb érzés érdekében, a BMW kormánya pedig egy olyan lapátváltó-készletet kap, amelyek segítségével nyilvánvalóan jobb érzés a vezetés. 

©3D Design

A megjelenésbeli frissítések mellett a 3D Design felajánlja az xDrive30d motorvezérlő egység tuningját is, ami további 44 lóerőt ad a teljesítményhez, így összesen 300 lóerővel a talpunk alatt furikázhatunk. 

Ennek a készletnek az ára az igények alapján elérhető, de nagyon ajánljuk minden X5 tulajdonosnak, aki kicsit is kiemelkedni akar az átlagosból. 

Forrás: 3ddesign.jp

Minden vélemény számít:

A ’The Queen’s Gambit’ filmelőzetes Anya Taylor-Joy-t mutatja be drogfüggő sakkmesterként

Stephen King Végítélet (The Stand) filmelőzetese – halálos világjárvány és a legrosszabb eset