in

A Huawei új sportos, kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkező okosórával jelentkezik!

Mint sok más elektronikai vállalatot ebben az évben, a Huaweit is arra kényszerítették, hogy visszavonja a következő lenyűgöző termékbesorolási eseményen való megjelenést. A világ minden táján a kormányok szélsőséges intézkedések hoztak a koronavírus terjedésének megakadályozása miatt. 

A fent említett eseménynek Párizsban kellett volna megrendezésre kerülnie március 26-án. Franciaországban is a hónap végéig tartó esemény-zárt rendeltek el és ez nyilvánvalóan problémát okozhat a Huaweinek is. 

Huawei Watch GT 2e 14 napos használat feltöltés nélkül

Amint a neve is sugallja a Huawei Watch GT 2e inkább a megszokott Watch GT 2-höz lesz némileg hasonló. Még elődjének a műszaki adataival és belső tereivel kapcsolatban is csak nagyon kevés változást észlelhetünk. 

Ha a Winfuture információi pontosnak bizonyulnak, ez az új Huawei okos karóra megtartja a Huawei Watch GT 2 1,39 hüvelykes képernyő méretét és a 454 x 454 pixel felbontását is.

Ezenkívül valószínűleg a 4 GB-os belső tárhely és a 16 MB RAM sem nem változik. Valószínűleg ugyanez igaz a 455mAh-os akkumulátorra is, amelynek teljesítménye akár 14 napos normál felhasználást is jelenthet a tulajdonosa számára. 

Ez utóbbi szám az alacsony energiafelhasználású egységnek és az energiatakarékosságra összpontosító, szabadalmaztatott operációs rendszernek köszönhető. Bár a GPS folyamatos használata nyilvánvalóan nagy hatással lesz a Huawei Watch GT 2e akkumulátor tartósságára.

Vizuálisan a Watch GT 2e teljesen más lesz elődeinél: kevésbé kiálló – oldalra szerelt gombokkal -, nincs rés a karóra és a szíj között és sportosabb érzést is biztosít a kialakítása. 

Minden vélemény számít:

Ki volt Szent Patrik? Miért zöld az ünnep és honnan ered Szent Patrik ünnepe?

A Végső Állomás 20. évfordulóját ünnepli idén!