in

A Google Play Áruház az alkalmazások méretét és letöltési számukat is mutatja a keresési eredményekben!

Az alkalmazás letöltése már másodpercek kérdése, de olykor a telepítés előtt néha még többet szeretnénk megtudni az alkalmazásról, ami hosszas keresésbe kerül. 

Annak érdekében, hogy bizonyos részleteket nyújtson nekünk és extra kattintásokat takarítson meg nekünk, a Google Play Áruház közvetlenül a keresési eredmények között mutatja az alkalmazás fejlesztőjét, a besorolási kategóriáját és értékelését is. 

Google Play – részletesebb keresési eredmények

A fent leírt információk most még ennél is gazdagabbak, ugyanis láthatod azt is, hogy hányszor telepítették az alkalmazást, így közvetlenül a keresési eredmények között mérheted fel a népszerűségét.

A letöltések száma ezer, millió vagy akár milliárdnyi nagyságrendű információként jelenik meg a keresés információ között. Természetesen ez csak azokra az alkalmazásokra vonatkozik, amelyeket még nem telepítetted az okostelefonodra. 

Érdekes módon úgy tűnik, hogy néhány ember már közzétette, hogy látja az alkalmazás méretét is a keresési információknál. Egyenlőre ez csak bizonyos országokra, helyekre korlátozódik valószínűleg teszt jelleggel.

A méret információ egy nagyon apró fejlesztés, de a legtöbb ember számára egy-két kattintást megtakaríthat azoknak, akik Android operációs rendszerrel rendelkeznek. 

Fontos még megemlíteni, hogy ez egy szerver oldali frissítés, tehát nincs lehetőség a manuális telepítésére a felhasználók által. Ha még nem látod ezeket az újításokat, akkor nincs más dolgod mint kivárni, amíg megjelennek a keresőbe a részletes információk az alkalmazásokról.

androidpolice.com

Minden vélemény számít:

Hypersport HS – egyedülálló ütközésgátló technológiával felszerelt elektromos motorkerékpár

Az új elektromos Volkswagen Mikrobuszokat 2022-től gyártják a Németek!