in

A full elektromos Porsche 911 koncepció tölti magát menet közben!

Hussain Almossawi/Marin Myftiu

A Porsche ígéretet tett, hogy villamosítja a fele autó-flottáját a következő öt évben, ugyanakkor arra is, hogy szintetikus üzemanyagokkal folytatja küldetését a belsőégésű motorok megmentéséért.

Hussain Almossawi/Marin Myftiu

Ellentmondásos tervek ezek, de ha jobban belegondolunk nem annyira meglepő, hiszen az elektromos autó sorozatgyártásának kezdetét követően kettészakadt a sebesség- vagy a luxus rajongók tábora a vezetés területén.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Porsche mindkét tábort úgy próbálja meg kiszolgálni, hogy azok ne szenvedjenek hiányt semmilyen téren, ugyanakkor minden igényt kielégítő autókra számíthatunk a jövőben tőlük legyen szó elektromos- vagy belsőégésű motorral felszerelt járművekről.

Hussain Almossawi/Marin Myftiu

Miután a Macan SUV üzemanyag mentes változata is megjelent, Hussain Almossawi a Mossawi Studiostól és Marin Myftiu elkezdték megalkotni a teljesen elektromos Porsche 911 koncepció autót. 

A Project 411 koncepció, egyfajta tisztelgés a 911 Spyder előtt, amely a német márka legikonikusabb modelljéből származik.

A 411-es projekt szintén egy teljesen autonóm jármű lenne, ami egy menet közbeni induktív töltőrendszerrel felszerelt autó, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy ez egy koncepció, ami egy fantasztikus és távoli jövőben történik meg.

Hussain Almossawi/Marin Myftiu

A képek enyhébb, de elegáns belső teret mutatnak, az üléseket és az ajtópaneleket áramló bordázott anyag borítja, valamint egy aranyozott kormánykerék is megtalálható. 

Minden vélemény számít:

Kezd a helyére billenni a garzonok ára

Lukyanuk nyerte a portugál rally-t – Ifj. Érdi Tibor volt a legjobb az ERC2-ben!