in

A Ferrari a koronavírus megszakítások ellenére két új modellt mutat be ebben az évben

Jaguar E-PACE global media drive, Corsica 2018

A Ferrari ebben az évben két új modell bemutatását tervezi, és kereskedelmi vezetője utalt arra, hogy folytatni fogják az új piacokra való bejutást is.

A cég öt új modellt indított 2019-ben, köztük az F8 Tributo, az SF90 Stradale és a Roma, egy jelentős választékbővítés részeként jelent meg, amelynek célja 15 autó bemutatása az elkövetkezendő években.

A Ferrari Roma leleplezésekor Enrico Galliera, a Ferrari Kereskedelmi és Marketing Osztályának alelnöke azt mondta, hogy 2020 lesz a konszolidáció éve ezen bemutatások támogatására. Amikor a közelmúltban azt kérdezték tőle, hogy ez azt jelenti-e, hogy a Ferrari ebben az évben nem fog bemutatni új autókat, az Autocarnak ezt mondta: Két új modellt dobunk piacra az év végéig. ”

Galliera arról is beszélt, hogy a világjárvány arra kényszerítette a Ferrarit, hogy függessze fel a termelést Maranelloi gyárában és a jelenlegi fenyegetés késleltetheti a megjelenések eredeti határidejét.

Enrico Galliera szerint az új autókat a tervek szerint az idei év második felében mutatják majd be. Noha nem adott részleteket róluk, utalt arra, hogy továbbra is folytatják a Ferrari kínálatának kibővítését, mondván: „Új, kiaknázatlan piacokat fogunk vizsgálni.”

A 2020-as évre vonatkozóan Galliera azt is mondta hogy: “Meg kell konszolidálni az öt termékünk bevezetését az elmúlt évből, de eközben nem állíthatjuk meg a vállalkozásként való növekedés lehetőségeinek keresését sem.”

„Amikor új szegmenseket vizsgálunk, szem előtt kell tartanunk a Ferrari márka lelkét és elhelyezkedését a piacon. Vannak bizonyos szegmensek, mint például a sport- és a GT autók, ahol jól teljesítünk, de más irányba is tekinthetünk, hogyha azok összhangban állnak örökségünkkel. ”

Minden vélemény számít:

11 felvillanyozó hobbi-tevékenység, ami kimozdít az „unalmaspasas” pozícióból

Érdekes ókori egyiptomi találmányok és technológiák