in

A felszabadító Netflix sorozat igazán ütősre sikerült!

Szereted a háborús filmeket vagy sorozatokat? Akkor a Novemberben megjelent Netflix új szériája, a The Liberator biztosan elnyeri a tetszésed, mivel a kiváló történetvezetésen túl a látnivaló is magával ragadó.

Az animációs sorozat teljesen egyedi megjelenést használ a háborús sztori illusztrálásához, amitől korábban még nem látott élményben lehet részed.

Pedig a sorozat nehezen indult be, eredetileg egy nyolc részes szériának szánták a History Channelre, de a csatorna végül nem tudta megfizetni.

Így átalakult négy részessé, ráadásul a Trioscope animációs stúdió munkája úgy adja elő a történetet, mintha a forgatás során egy nagyon menő Instagram filtert eresztettek volna rá a Netflix sorozatra.

A sorozat igazi cselekményeken alapul

A felszabadító Netflix sorozat az amerikai Thunderbirds zászlóalj harcait követi nyomon, akik 1943-ban kezdték meg az 500 napos harci tevékenységüket az olasz fronton.

A zászlóalj vezetője, Felix Sparks volt, akit a többiek csak Shotgunnak hívnak. Ő vitte harcba a déli cowboyokból, amerikai mexikóiakból és bennszülött indiánokból álló csapatát, Olaszországból eljutottak Franciaországba, majd részt vettek a Dachau koncentrációs tábor felszabadításában is.

A háború alatt megfordultak az amerikai katonák legdurvább csatáiban, melynek végére az egyik legtöbb kitüntetéssel rendelkező amerikai harci egységgé váltak.

A The Liberator 45-56 perces részeit már eléred a Netflixen, magyarul az A felszabadító címet kapta, és felirattal is nézhető.

Minden vélemény számít:

A PayPal lehetővé teszi a kriptopénzek adásvételét az Egyesül Államokban

Az új ‘Wonder Woman 2’ filmelőzetes karácsonyi kiadással büszkélkedhet!