in

A farkas gyermekei – Emberek és androidok csapnak össze Ridley Scott legújabb filmsorozatában

©HBO

A HBO Max kiadja legújabb filmelőzetesét a Ridley Scott által készített sorozatnak, ami még a korábbi Raised by Wolves filmelőzetesnél is nagyobb akcióval jár. 

A farkas gyermekei filmrendezője, aki a Szárnyas fejvadász és a Gladiator filmeket is rendezte először tér vissza a televíziózás világába az 1960-as évek óta, és ezzel a sorozat első két epizódját rendezi meg.

©HBO

A filmtörténet maga, két androidról – apa (Abubakar Salim) és anya (Amanda Collin) – szól, akik egy távoli bolygón szállnak le. 

Az anya emberi csecsemők egy csoportját szüli meg, majd tovább neveli őket egy olyan új világban, amely mentes minden vallási vagy politikai ideológia korlátoktól, ugyanis ezek az emberi faj bukását okozták. 

Ezt az idilli létét veszélyeztetik, amikor Marcus (Travis Fimmel) vezetésével egy embercsoport érkezik a bolygóra és megpróbál bizalmatlanságot kelteni a gyermekek és az Anya között.

Collin, Salim és Fimmel mellett a sorozatban Winta McGrath, Niamh Algar, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah és Ivy Wong. 

‘A farkas gyermekei’ várhatóan a legjobb HBO sorozatok egyike lesz, amely szeptember 3-án jelenik meg az HBO GO-on.

‘A farkas gyermekei’ filmelőzetes

 

Minden vélemény számít:

Itt a világ legvékonyabb összehajtható okostelefonja a Microsofttól!

A Yido Performance új VW Golf GTI Clubsportja minden, csak nem diszkrét!