in

A Cyberpunk 2077 ismét késik – az új megjelenési dátum december 10

©CD Projekt Red

A CD Projekt Red játékfejlesztő újabb késést jelentett be a Cyberpunk 2077 nevű játékára, melyet korábban november 19-ére ígértek.


A csúszás okaként a többplatformos megjelenést jelölte meg, a szoftver egyszerre jön majd ki PC-re és a Google Stadia-ra.

A tweetben a fejlesztő kiemelte, hogy a legnagyobb kihívást az jelenti a számukra, hogy a teljesen eltérő hardverekre elkészüljenek a megfelelő változatok, miközben otthonról dolgoznak.

Emiatt kilencféle verziót kell folyamatosan fejleszteniük és tesztelniük az Xbox One és X, az Xbox Series S és X, PS4 és Pro, PS5, PC és Stadia platformokra.

Emellett biztosak akarnak lenni abban, hogy egy ennyire várt játék mindenhol megbízhatóan fog futni.

A tweet megjegyzi, hogy néhányan esetleges nem hisznek abban, hogy a soron következő 21 napban még nagy változásokat lehet véghez vinni a játékban, de a fejlesztő bízik benne, hogy igen.

A Cyberpunk 2077 októberben elérte az úgynevezett going gold státuszt, ennek alapján a munka már elkészült, a játékkód pedig le lett zárva a kiadáshoz.

A tweetben ezt is megmagyarázzák, attól, hogy a fejlesztés már lezárult, a CD Projekt Red még nem dőlhet hátra.

Most is készülnek új dolgok a kódhoz, melyeket aztán egy nulladik napi patch-ként adnak majd ki. Ez utóbbi időtartamot becsülték alá a csapatnál, és most emiatt van szükség még pár napra a dolgok befejezéséhez.

Forrás: theverge.com

Minden vélemény számít:

A Tesla 10000 dollárra emeli a Full Self-Driving opció árát!

Animáció mutatja be, hogyan épültek a hidak a 14. században