in

A CES 2021-re teljes digitális átalakuláson megy át!

CES | FB

Volt idő, amikor a Las Vegasban évente megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show (CES) csak az elektronika és más modern kütyük vagy eszköz rendezvénye volt. 

Azonban a gépkocsik rohamos fejlődésének köszönhetően a technológiai eszközök és az autók között már nem létezik különbség. A CES az elmúlt években bemutatta az olyan dolgokat is, mint például az autonóm vezetés, az elektromos peronok és a járművek következő generációjára kifejlesztett fejlett funkciókat. 

A CES 2021 átalakul és teljes digitális formában lesz elérhető – jelentette be az Amerikai Fogyasztói Technológiai Egyesület.

“A Covid-19 terjedésével kapcsolatos járványügyi és növekvő globális egészségügyi aggályok közepette egyszerűen nem lehetséges 2021. január elején Las Vegasban több tízezer embert biztonságosan elhelyezni” – mondta Gary Shapiro a CTA vezérigazgatója.

2022-ben szeretnének a szervezők visszatérni egy élő Las Vegas-show formájában, ahol majd a digitális és az élő formátumok legjobb alkotóelemeit is bevezetik. 

A nagy autógyártókkal és más vállalatokkal együtt a CES lehetőséget kínál az induló vállalkozások számára, hogy bemutassák legújabb termékeiket is. Például a tavalyi kiállításon, Henrik Fisker új autógyártója bemutatta a Fisker Ocean elektromos autót. Kevesebb mint egy évvel később a társaság bejelentette, hogy egyesíti erőit más befektetőkkel.

CES | Twitter

A koncepció járműveken kívül az autógyártók a CES-t választották az új információs és szórakoztató rendszerekhez kapcsolódó funkciók feltárására is. 

A CES 2021 minden bizonnyal nagyon különbözik majd az összes korábban megrendezett show-tól és nagyon úgy tűnik, hogy a szervezők csak digitális formátumban rendezik azt meg idén.

Forrás: ces.tech

Minden vélemény számít:

Német cégalapítás – GmbH-t vagy UG-t alapítsunk?

Sikeresen földet értek a NASA űrhajósai a SpaceX Crew Dragon-ban!