in

A Carlex Design elegánsabb luxus formát adott a McLaren 720S-nek. Kegyetlenül jól néz ki!

©Carlex Design

A McLaren Special Operations részlege rengeteg személyre szabási lehetőséget kínál szuperautói számára, de ez nem akadályozta meg a Carlex Designt abban, hogy egy új, fényűzőbb modellt készítsen a McLaren 720S modellhez.

©Carlex Design

A Racing Green Edition névre keresztelt egyedi McLaren 720S mély smaragd árnyalatban készült, amelyet a British Racing Green ihletett, elöl 19, hátul 20 colos grafit felnikkel kiegészítve, nagy teljesítményű Perilli abroncsokkal. 

Stílusos kombinációt alkotott a Carlex Design, de ami leginkább kitűnik az luxus formát tekintve, az egyedi és letisztult belső tér.

Míg a standard belső tér karbon ülésekkel rendelkezik, a Racing Green Edition utastere kiváló minőségű karamell színű bőrből és Alcantara-ból készült, amelyet az ülésekre, a műszerfalra, a középkonzolra és a kartámaszokra helyeztek a készítők. 

©Carlex Design

Ezeket a kiváló minőségű anyagokat varratok, lézerrel bevésett motívumok és fehér kontrasztos betétek díszítik.

A Carlex 65.000 eurót számol fel azért, hogy a McLaren 720S-nek luxusátalakítását elvégezze és a British Racing Green festék új, divatos árnyalatát adja.

Viszont a Carlex nem hajt végre mechanikus módosításokat, csak a külsőre összpontosít, de az alap McLaren szuper sorozatú autóját egy 4,0 literes ikerturbós V8 hajtja, amely 710 lóerőt és 568 Nm nyomatékot produkál.

©Carlex Design

A motornak köszönhetően 100 km / órás sebességre nulláról, csupán 2,9 másodperc alatt gyorsul fel. 

Ha ennél is nagyobb teljesítmény a cél, a Novitec 806 lóerőre és 648 Nm nyomatékra növelhető a teljesítmény, így a fenti adat 2,7 másodpercre csökken.

Minden vélemény számít:

A Korona 4. évad

A Korona 4. évadjának filmelőzetese felfedi a királyi mese sötét oldalának történetét!

a legjobb eredeti Netflix filmek és sorozatok november

Ezek a legjobb saját gyártású, eredeti Netflix filmek és sorozatok jelennek meg novemberben!