in

A Bridgerton család filmelőzetese egy jelmezes filmdrámát vetít elénk a báli szezonról!

©Netflix

Egy új, botrányokkal teli jelmezes filmdráma érkezik a Netflix platformjára hamarosan, amely a Bridgerton család címet kapta.

A 19. században játszódó Netflix sorozat az első a sorban, amely Shonda Rhimes és a Netflix kötötte egyességből származik, a Shondaland név alatt. 

Rhimes befolyása – amely gyakran szexi, szappanos drámákat eredményez a tévéképernyőnkön – ebben a sorozatban is jól érezhető a filmelőzetes alapján. 

A Televíziós producernő az ABC amerikai csatornáról költözött a Netflixre és várhatóan több produkcióban is részt vesz, ami a saját gyártású Netflix sorozatok listáját gyarapítja. 

Bridgerton család moziplakát

©Netflix

A leendő nézők számtalan történetszálra számíthatnak az első évadban, az elsődleges ív Bridgerton legidősebb lányát, Daphne-t (Phoebe Dynevor) fogja érinteni, amikor a londoni társadalom alattomos vizein közlekedik annak reményében, hogy egy szépséget talál. 

Rhimes, Van Dusen és Betsy Beers a Bridgerton család ügyvezető producerei. A Netflix dráma első évada nyolc egyórás epizódból áll. 

Az epizódok rendezőjének névsorában szerepel Julie Ann Robinson, Sheree Folkson, Tom Verica és Alrick Riley. 

Andrews, Dynevor és Page mellett a Bridgerton család szereplői között megtalálható: Jonathan Bailey, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Ruby Barker, Adjoa Andoh, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Luke Newton, Ruby Stokes, Will Tilston, Florence Hunt, Ruth Gemmell, Bessie Carter, Harriet Cains, Polly Walker, Ben Miller, Sabrina Bartlett, Martins Imhangbe és Lorraine Ashbourne.

Bridgerton december 25-én, hétfőn indul a Netflixen. Itt találsz további információt arról, hogy mi érkezik a Netflixre novemberben.

Bridgerton család filmelőzetes


Forrás: netflix.com

 

Minden vélemény számít:

A Harley-Davidson Serial 1 néven elektromos kerékpárok gyártásába fog!

A Tesla 10000 dollárra emeli a Full Self-Driving opció árát!