in

A Boszorkányok filmelőzetes Anne Hathaway-el a főszerepben!

©Warner Bros.

A Warner Bros. halloweeni meglepetést hozott a film rajongóinak azzal, hogy bemutatja Robert Zemeckis „A Boszorkányok” legújabb filmelőzetesét, amelyet a HBO Max streaming szolgáltatás sugároz hamarosan. 

A „The Witches” filmet október 22-én indítja útjára az amerikai HBO Max, majd október 28-tól a nemzetközi filmszínházi bemutató is elindul. 

A Warner Bros. eredetileg október 9-én szándékozott premierre vinni A Boszorkányok alkotását a mozikban, de a világjárvány arra kényszerítette a stúdiót, hogy elhalasszák és áttegyék a megjelenést az HBO-ra. 

„A boszorkányok” Zemeckis adaptációja Roald Dahl 1983-as azonos című regényének, amely most visszatér és készen áll arra, hogy meghóditsa a Halloween időszakát. 

Az újonnan érkezett Jahzir Kadeem Bruno fiatal fiút játsza, aki nagymamájához (Octavia Spencer) költözik az alabamai vidéki Demopolis városába. 

1967-ben, a fiú és nagymamája váratlan csatában találják magukat egy bűbájos boszorkány szövetsége ellen – Anne Hathaway a nagy boszorkány vezetésével -, akik a város gyermekeit akarják egerekké változtatni. 

A főszereplők között szerepel Stanley Tucci, Kristin Chenoweth és Chris Rock hangja a film narrátoraként.

A Boszorkányok  moziplakát

©Warner Bros.

A Warner Bros. legutóbb 1990-ben dobta piacra a Boszorkányok filmjét Nicolas Roeg rendezésében készült adaptációval és Anjelica Houston főszereplésével, amelyet most Hathaway játszik. 

Zemeckis új alkotását néhány híres tehetség is támogatja, köztük Guillermo del Toro és Alfonso Cuarón producerek. 

A film forgatókönyve Zemeckis, del Toro és Kenya Barris nevéhez fűződik. A Boszorkányok premierje kizárólag az Egyesült Államokban, az HBO Max-on történik október 22-én.

A Boszorkányok filmelőzetes


Forrás: warnerbros.com

 

Minden vélemény számít:

A legjobb Google fordító alternatívák a Google Translate helyett!

Az Aston Martin egy csaknem 74000 dolláros versenyszimulátort épített az e-sportok rajongóinak!