in

A Borat 2 filmelőzeteséből kiderül, hogy Amerika teljesen rendben van (vagy sem)!

©Amazon Prime Video

Borat a Kazah nép nagy fehér gyermeke ismét visszatér Amerikába, de ezúttal nem művelődni.

©Amazon Prime Video

A Borat 2 filmelőzetes nemrég látott napvilágot és máris nagy vitákat váltott ki, ami azt jelenti, hogy komoly sikere lesz.

Az Amazon online platformján debütáltó, a 2006-os Borat titokban forgatott folytatása Sacha Baron Cohen főszereplésével és Larry Charles rendezésében lesz látható.

A filmben visszatér Sacha Baron Cohen legismertebb karaktere Borat Sagdiyevnek, a kitalált kazah újságíró, akit az előadó arra használ, hogy az amerikaiak megnyíljanak a kamera legrosszabb impulzusaival kapcsolatban. 

Ismét ez volt a Borat 2 pontos szándéka, amelyet Cohen forgatott és a 2020-as amerikai elnökválasztásra időzítve tervezték kiadni. 

A film állítólag egyfajta háborút váltott ki a különböző streaming szolgáltatások között. Annak ellenére, hogy a Universal hozzájárult a vígjáték finanszírozásához, a Borat 2 a főszereplő tulajdona, így kerülhetett az Amazonhoz, ahol az Golden globe győztes úgy gondolta, hogy a választási nap előtt van a legnagyobb esélye a debütálásra.

A Borat sorozat folytatása azzal az elképzeléssel játszik el, hogy Borat ma már felismerhető személyiség és különböző álruhákat ölt. 

Érdekes lesz látni, hogy a film végül is milyen visszajelzéseket kap, mivel az első Borat-ot az egyik legjobb vígjátéknak tekintik, amit valaha készítettek, de ettől függetlenül ez a része elég gyengének igérkezik.

A Borat 2 október 23-án jelenik meg az Amazon Prime Video-ban. Addig is nézd meg a A chicagói 7-ek tárgyalása filmet ugyancsak Sacha Baron Cohen főszereplésében, amely október 16-án jelenik meg a Netflixen.

Borat 2 filmelőzetes


Forrás: amazon.com

Minden vélemény számít:

Hivatalos: a Ford Mustang Shelby GT350 4 éves korszaka lezárul!

A Lamborghini szeptemberben rekord mennyiségű autót értékesített!