in

A ‘Beavis és Butt-Head’ visszatér a képernyőkre két új évaddal!

The Hollywood Reporter

Beavis és Butt-Head visszatértek a képernyőkre, az X generációról a Z generációra váltanak, az MTV-ről pedig a Comedy Central-ra. 

A Viacom CBS tulajdonában lévő kábelhálózat újraéleszti Beavist és Butt-Headet, miközben a korábbi MTV popkultúra jelenség készítője, Mike Judge visszatér a sorozat újragondolásához, egy nagyszabású üzlet részeként, amely magában foglalja a két évados megrendelést, valamint további spin-offok és egyéb különlegesség terveit.

Mindkét ikonikus szereplő az 1990-es évek elején popkultúra szenzációvá váltak a Comedy Central filmcsatorna testvérén, az MTV-n.

Az új inkarnációban Beavis és Butt-Head belépnek egy “teljesen új Z generációs világba”, olyan témákkal, amelyek állítólag az új rajongók számára is relevánsak lesznek, akik esetleg ismeretlenek az eredeti sorozat történéseivel.

“Örülünk, hogy újra együtt dolgozhatunk Mike Judge-al és a 3 Arts nagyszerű csapatával” – mondta Chris McCarthy, aki az Viacom CBS szórakoztató és ifjúsági csoportjának elnökeként felügyeli a történéseket. 

A Beavis és Butt-Head eredetileg az MTV Liquid Television részeként, 1992-ben indult utjára, majd egy évvel később sorozattá vált. 

A sorozatból mozifilm is készült, a Beavis és a Butt-Head Do America 1996-ban debütált és 63 millió USD-t zsebelt be világszerte, ami a 12 millió dolláros költségvetéshez képest nem is volt rossz arány akkoriban. 

Emlékszel még? Ezek voltak a 90-es évek legjobb rajzfilmjei

A sorozatról az is ismert, hogy inspirálta Trey Parkert és Matt Stone-ot, hogy megalapozzák a South Parkot.

Forrás: hollywoodreporter.com

Minden vélemény számít:

Láttad már Stuckie-t, a „kutyamúmiát”?

Drámai Osztrák Nagydíj – 3 biztonsági autós fázis, 9 kieső és Perez, Hamilton büntetés