in

A Batman ideiglenesen leállítja a produkciót, miután Robert Pattinson koronavírus tesztje pozitív lett

©Warner Bros.

Néhány nappal azután, hogy Matt Reeves és a The Batman öt hónapos szünetet követően folytatta a forgatást, a produkció ismét leállt, mivel a személyzet egyik tagja elkapta a koronavírust. 

Egy hivatalos Batman filmelőzetest is kiadtak és úgy nézet ki, hogy minden a helyére állt, azonban a Warner Bros. rövid nyilatkozatot adott ki, amelyben megerősítette a hírt miszerint:

„A The Batman produkció egyik tagjának pozitív lett a Koronavírus tesztje és a szokásos protokollok szerint elzárja magát a külvilágtól. A forgatás ideiglenesen szünetel.”

A Vanity Fair megerősítette, hogy a produkció tagja Robert Pattinson az, akinek koronavírus tesztje pozitív lett. 

A Warner Bros még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban és nem is erősítette meg a hírt. Sajnálatos módon az ilyen események egyre rendszeresebbé válnak, de ez annak a szigorú gyakorlatnak a tanúsága, hogy a filmstúdiók rendszeresen tesztelik az összes szereplőt és stábot.

Érdemes megjegyezni, hogy a The Batman alig volt a negyedéves forgatáson túl, mielőtt még márciusban leállt volna. 

Sajnos ez azt jelenti, hogy még nagyon sokáig várni kell arra, hogy a film végre megérkezzen a jövő év végén, természetesen akkor, ha ez a jelenlegi visszaesés nem késlelteti a megjelenést tovább.

Minden vélemény számít:

Az új James Bond – „Nincs idő meghalni” filmelőzetes Rami Malek főgonoszra helyezi a hangsúlyt

A Suzukában körrekordot döntő Honda limitált szériás R típusa hamarosan kapható!