in

Farmernadrág ajándékba? A 4 legjobb farmernadrág típus nőknek, amikről férfiként tudnod kell!

Szinte lehetetlen még egy olyan ruhadarabot találni, ami annyira az életünk körül forogna, mint a farmer. Nem számít a kultúra, nem számít a társadalmi háttér és sokszor még az alkalom sem: a farmernadrág örök darab. Akkor vajon miért is ne adhatnád ajándékba a közelgő ünnepekre?
 

Ha az elhatározás megvan, nézzünk körbe egy kicsit a női jeans nadrágok háza táján, ugyanis egy-két típus lehet, hogy némi magyarázatra szorul. Itt alaposan elmerülhetsz a női farmertípusok világában: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Nadragok_Farmer-13017.html.

Sajnos nem minden típus áll jól minden testalkathoz, ezért néhány tippel is szolgálunk, hogy igazán meg tudd lepni a kedvesed egy tökéletes ruhadarabbal. Lássuk!

Skinny női farmernadrág

Ahogyan a neve is utal rá, egy vékony, testhez simuló fajtáról van szó, ami felveszi és követi a láb formáját. Alacsony, közepes és magas derékrésszel is megtalálhatod a boltok kínálatában, ezek jórészt sztreccs, azaz nyúlékony tulajdonsággal rendelkeznek.

Milyen típusú hölgynek vásárold? A skinny farmer alapvetően a karcsú lábú vagy úgynevezett homokóra alkatú nőknek áll jól. Kerek vagy körte alakú hölgyek esetén kerüld ezt a típust.

Push up női farmernadrág

A skinny rokona, annyiból legalábbis mindenképp, hogy elsődleges célja az alak kiemelése. A push up farmereket úgy gyártották, hogy szorosan illeszkedjen viselője csípője és lába köré, és a fenékrészt kissé megemelve szexi vonalakat kölcsönözzön. Ennek viszont ára van: a többi női farmerhez képest a push up kissé kevesebb mozgást engedélyez.

Milyen típusú hölgynek vásárold? Hozzávetőleg azok a paraméterek vonatkoznak a push up nadrágra is, mint a skinny társára, azzal a kiegészítéssel, hogy ha szíved választottja nem szereti a mozgástere leszűkítését, akkor kerüld ezt a fazont.

Boyfriend női farmernadrág

Talán a legkifejezőbb nevű női jeans a piacon. Ezt a típust azért keresztelték el így, mert olyan hatást kelt, mintha női viselője egy fiú ismerősétől vette volna kölcsön a farmernadrágját. Noha azért nem teljesen férfi farmerről van szó, kétségtelen, hogy a boyfriend stílus kölcsönöz valami sportos, laza, lezser eleganciát a nőnek. A derék és csípő tájékon a fazon kissé kiszélesedik, így a stílus kifejezetten a kissé erősebb nőknek áll jól.

Milyen típusú hölgynek vásárold? Elsősorban a körte vagy alma alakú nők esetén mutat jól. Ugyanakkor vékony vagy alacsony hölgyek számára kifejezetten kerülendő a boyfriend nadrág, mert még alacsonyabb hatást vált ki.

Egyenes szárú női farmernadrág

Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen stílusú farmernadrággal lepd meg szíved hölgyét, akkor az egyenes szárú fazonnal nem lőhetsz mellé. Ez a stílus tökéletesen illeszkedik a testhez, kiemeli annak idomait, még akkor is egyébként, ha viselője nem feltétlenül egy szuper sovány fehérnemű modell.

Milyen típusú hölgynek vásárold? Emiatt nem kell aggódnod, az egyenes szárú farmernadrág kialakítása miatt a legtöbb nőnek tökéletesen áll. A lábat kissé meghosszabbítja, a csípőt és a feneket egy leheletnyit hangsúlyossá teszi. Ugyanakkor épp ez a hátulütője is, ha erős, hangsúlyos, igazán kidomborodó vonalakat szeretnél viszontlátni, kerüld ezt a stílust.

Minden vélemény számít:

A labrador retrieverek egyik leggyakoribb allergiás panasza: az ételallergia

Az Alice Határországban manga képregény élő akció sorozatot kap a Netflixtől decemberben!

Az Alice Határországban manga képregény élő akció-thriller sorozatot kap a Netflixtől decemberben!