in

A 2021-es Mercedes E-osztálya fényűzőbb lett, mint valaha!

©Mercedes-Benz

A csaknem 5 méter hosszú, és csaknem 3 méteres tengelytávval rendelkező 2021-es Mercedes E-osztályú Sedan nem semmi “alkotás”. 

©Mercedes-Benz

Azok számára, akik még kényelmesebben szeretnek utazni a Mercedes most a meghosszabbított luxusszedán ugyancsak meghosszabbított tengelytávú változatát kínálja. 

Az autó 2020-as pekingi autókiállításon debütált, amely 2 centiméterrel hosszabb, mint a szokásos szedán.

A tengelytáv is 14 centiméter hosszabbítással rendelkezik, így a hátsó utasok több lábtérrel rendelkezhetnek. 

A közelmúltbeli E osztályú arculattervezés részeként a hosszú tengelytávú változat hátsó kabinja kényelmesebb középső üléssel és új középkonzollal rendelkezik, beépített érintőképernyővel és két USB-porttal.

©Mercedes-Benz

Míg az új meghosszabbított tengelytávú modell kiegészíti a 2021-es Mercedes E osztályú családot, Kínában csak ott fogják értékesíteni, ahol nagy az igény a hosszú tengelytávú luxusszedánokra. 

A szokásos szedánhoz hasonlóan a 2021-es E-osztályú Mercedes külsejét is frissítették: új első és hátsó lökhárítókkal, felújitott hűtőrácsokkal, valamint újratervezett Multibeam LED-es fényszórókkal és LED-es hátsó lámpákkal. 

©Mercedes-Benz

Belül a kabinban található a legújabb MBUX információs és szórakoztató rendszer, két 12,3 colos kijelzővel, valamint egy újratervezett kormánykerékkel. 

A hosszabb tengelytávú E-osztálynak hajtáslánc-opcióit még nem jelentették be, de az Egyesült Államokban várhatóan a 2021-es E-osztályú szedánt 2,0 literes turbófeltöltős motorral kínálják, amely 255 lóerőt és 273 Nm nyomatékot ad át. 

Minden vélemény számít:

Akciódús karácsonyi filmelőzetes érkezik a „Fatman”-hez, Mel Gibson főszereplésével!

Hivatalos – Hülkenberg ismét beugrós, ezúttal Stroll-t helyettesíti az Eifel Nagydíjon!