in

A 2021-es BMW óriási hűtőráccsal, soft toppal és jobb teljesítménnyel érkezik!

©Fabian Kirchbauer Photography

A BMW 4-es sorozatú közepes méretű kabriói hat különböző meghajtás változattal, egy csúcstechnológiájú tetővel és egy magasított hűtőráccsal érkeznek 2021-re. 

©Fabian Kirchbauer Photography

A felállást a 440i xDrive Conbertible zászlóshajója vezeti, benne egy hathengeres, 374 lóerős erőforrással – 4,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra és a végsebesség pedig 250 km/ óra.

Most első alkalommal az összes autó a BMW nyolcfokozatú Steptronic automata sebességváltóját kapják alapfelszereltségként, a manuális hatfokozatú váltó opció nélkül. 

©Fabian Kirchbauer Photography

A gyorsabb száguldozás érdekében elérhető a nyolcfokozatú sportváltozat is, de még nem hozták nyilvánosságra, hogy a frissítés hány tizedmásodpercet takarít meg ennek a típusnak a gyorsulásán.

Azt már közölték, hogy A BMW kilenc új elektromos autót dob ​​piacra 2025-ig, de hogy az összesnek hasonló hűtőrácsa lesz azt sajnos nem tudni.

Lényeges azt is kiemelni, hogy ha a BMW tervezői gárdájának az volt a célja, hogy mindenki az kabrió autó elejére összpontosítson, akkor jó munkát végeztek.

©Fabian Kirchbauer Photography

Talán a szedán és a városi terepjáró modelleknél jól mutat a magasított hűtőrács, ami a leggömbölyűbb formában tér vissza, én magam nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem a kabrión is. 

Ettől függetlenül a levegő beáramlását ultravékony LED-es lámpák emelik ki, amelyek objektíven jól néznek ki.

Egy másik nagy változás 2021-re a merev tető cseréje egy speciálisan kialakított, standard fekete vagy “antracit ezüst” úgynevezett soft top-ra. 

©Fabian Kirchbauer Photography

Noha 40 százalékkal könnyebb, mint az előző autóé, a BMW azt állítja, hogy “az akusztikai és termikus kényelem jóval felülmúlja a többi szövet tetőt”. 

©Fabian Kirchbauer Photography

Az Autoblog magazin szerint a 2021-es 4-es szériájú 420i kabrió 54.095 dollárnál kezdődik, az AWD xDrive pedig 2000 dollárral több lesz. 

A 2021-es M440i kabrió ára 64.995 dollár, az M440i xDrive ára pedig 66.995 dollár lesz. A hivatalos piacra dobás 2021-ben kezdődik, a csúcskategóriás modelleket a következő hónapokban kezdik el gyártani.

Minden vélemény számít:

Egy héttel a Netflix megjelenése előtt új filmelőzetest kap a Hubie, a halloween hőse!

A Minari első filmelőzetese az év egyik legjobb filmjét mutatja be!