in

6 dolog, ami nagyon menő volt a kilencvenes években és még mindig népszerűek!

Azokból a dolgokból, amelyek menők voltak a kilencvenes években előszeretettel viccelnek a világhálón. Sokaknak talán már akkor nevetségesnek hatottak azok a trendek, amelyek a 90-es években virultak.

Azonban számos olyan trend van, amely még a mai napig is él, vagy még inkább olyanok, amelyek mára már újra divatba jöttek. Lássunk néhányat azokból a dolgokból, amelyek a 90-es évektől a mai napig nagyon kedvelnek az emberek világszerte:

1. Kávékultúra

A kilencvenes években a kávézás egy aktivitás volt. A kávé nem csupán egy olyasvalami volt, amelyet a fiatalság felkapott, és útközben felhörpintett.

A kávézás sokkal inkább egy lehetőség volt arra, hogy a fiatalság összejöjjön, és egy bögre kávé mellett lelassítson és lazítson egy kicsit. A kávék, a kávézók és a kávébabok ma talán még menőbbek, mint akkor voltak.

2. Pokémon

Ki hitte volna, hogy az a buta játék, amelyet a gyerekek a ’90-és években játszottak, a legnagyobb visszatérő lesz a 2010-es években. Teljes mértékben kijelenthető, hogy a pokémon megelőzte a korát.

3. Nyakra simuló nyaklánc

A kilencvenes években minden lány ilyen nyakláncot hordott a középiskolákban. Talán voltak, akik azt gondolták, hogy olyan ez a lánc, mint egy kutyanyakörv.

Ha hisszük, ha nem, ez a trend azonban nagy visszatérője a 2010-es éveknek. Manapság pedig egyre menőbb ilyen nyakláncot hordani.

4. Felnőtt rajzfilmek

Míg a South Park volt a kilencvenes évek tinédzserjeinek a választása, ha TV-műsorokról volt szó, addig manapság inkább a Bob burgerfalodáját nézik a fiatalok. Még ma sem tudunk betelni az animált, színes arcokkal, amelyek csúnyán beszélnek, és megnevettetnek minket.

5. Nike

Az minden kétséget kizáróan kijelenthető, hogy a kilencvenes években az volt a menő, akinek Nike tornacipője volt. Mára azonban már messze meghaladták az atlétikai szférát.

A Nike lábbelik már annyira menők, hogy egyfajta kényelmes hétköznapi viseletnek számítanak, és nem csak akkor hordják őket az emberek, ha éppen sportolni szeretnének, mivel ezek a lábbelik jól néznek ki, és kényelmesek a láb számára.

6. Twin Peaks

Ez a Tv sorozat minden kétséges kizáróan megelőzte a korát. Valóságos kultusz épült köré, amikor megjelent, és újra népszerű lett, amikor elérhetővé vált a Netflixen.

Mára pedig már annyira népszerűvé vált, hogy kapott egy rebootot is méghozzá hatalmas sztárokat felsorakoztatva. A Twin Peaks talán a kilencvenes években született, de a ma közönségének lett készült.

Minden vélemény számít:

Miért látjuk folyton ugyanazt az oldalát a holdnak és valójában mit is rejt a Hold sötét oldala?

A Microsoft is csatlakozott a milliárd dolláros cégek illusztris társaságához