in

5 tipp, hogyan válj még vonzóbb férfivá a tudomány szerint!

A szépség és vonzó megjelenés kérdése minden korban sokakat gondolkodásra késztetett, és úgy fest, hogy mindez a mai napig a pezsgő, nyughatatlan témák közé sorolódik, mely körül szívesen forgolódnak.

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy hogyan tehetnél szert a vonzó(bb) jelzőre, akkor kövesd végig a következő sorokat, hiszen ebben a cikkben tudományos válaszokkal igyekszünk szolgálni.

Olyan kutatásokon alapuló módszereket listázunk, amelyekkel attraktívabb férfivá válhatsz; a nők legnagyobb örömére. Kíváncsi vagy minderre? Akkor ki ne hagyd!

1. Szakáll vs. csupasz arcbőr – mikor és miért részesítik előnyben a nők?

Szakállügyben talán felmerül a kinek a pap, kinek a papné vélekedés, ugyanakkor a nemrégiben végzett kutatások rámutattak arra, hogy a nők egyre jobban bolondulnak a férfiállon ékeskedő szakállért.

A Journal of Evolutionary Biology által közzétett tanulmány fényében: a szakállas férfiak nyerték el leginkább a nők tetszését; akikkel hosszú távú kapcsolatot terveznének; azonban rövid távon a borotvált arcú férfiak részesültek előnyben.

Érdekesség, hogy a nagy szakáll hátterében evolúciós pszichológiai háttér fedezhető fel, hiszen az erőteljes arcszőrzet egészséges férfira utal. Talán ezzel magyarázható, hogy a nők miért éppen e mellett voksolnának, ha évtizedekre szóló párkapcsolati stratégián munkálkodnak. Így válassz szakállt az arcformádhoz

2. Fel az… állal!

Az erőteljes állkapocs magas tesztoszteronszintre enged következtetni, mellyel a férfiak dominánsnak tűnnek, ez pedig rendkívül vonzónak bizonyul a nők szemében. És igen: a férfias férfiak számtalan nő véleménye szerint szexisek.

3. A napszemüveg 10x vonzóbbá teszi hordozóját

A napszemüveg, mely eltakarja a lélek igencsak beszédes tükrét, egyúttal rendkívül titokzatossá teszi viselőjét a szemlélők előtt.

4. Legyen humorérzéked. Nevettesd meg szíved hölgyét

Azt a meglátást, mely szerint a nők nagyra értékelik a humorérzékkel megáldott férfiakat, most a tudomány is alátámasztja.

5. Mosolyogj lassan és visszafogottan!

Az arcon lassú magabiztossággal kiformálódó mosoly nemcsak barátságossá, hanem megbízhatóvá és elragadóvá is teszi a férfiakat a nők szemében, a hirtelen gyorsasággal felcsattanó mosolyhoz képest.

Talán a legfontosabb mégis az, hogy: add önmagad és bízz magadban az élet minden területén, így a nők körében is nagyobb eséllyel leszel vonzó!

Minden vélemény számít:

Sikeresen földet értek a NASA űrhajósai a SpaceX Crew Dragon-ban!

A ‘Kajillionaire’ vígjátékban Evan Rachel Wood és szélhámos családja szórakoztató balhékba keverednek