in

2021-es Lamborghini Urus új merész megjelenést kap!

©Lamborghini

A 2021-es modellévre a Lamborghini Urus új, szemet gyönyörködtető Pearl Capsule kétszínű külső színekkel kerül forgalomba. 

©Lamborghini

Ha ennél is merészebb megjelenést szeretnél adni a 641 lóerős szuper SUV-nak, a Lamborghini bemutatta az új Graphite Capsule személyre szabott csomagját.

A 2021-es Urushoz kapható Graphite Capsule csomag négy új, finom matt színben kapható: fehér Bianco Monocerus, fekete Nero Noctis, valamint szürke Grigio Nimbus és Grigio Keres. 

©Lamborghini

A SUV alsó részei az elülső, hátsó és oldalsó lökhárítók és küszöbök körül a megfelelő karosszéria színnel vannak kiegészítve. 

©Lamborghini

A matt karosszéria színével ellentétben a világos akcentusok narancssárga színű Arancio Leonis és Arancio Dryope, sárga Giallo Taurus vagy zöld Verde Scandal szinekben érhetők el, amelyet az első lökhárítóra, a küszöbökre és a hátsó spoilerre festenek fel, hogy a SUV még ennél is jobban kiemelkedjen a tömegből.

A 23 colos kerekek is a kihangsulyozott színnel készülnek, míg a kipufogó új, fekete króm felülettel rendelkezik, hogy teljes legyen a külső megjelenés. 

©Lamborghini

Belül a Graphite Capsule csomag sötét alumínium burkolattal látja el a műszerfalat és az ajtópaneleket, a matt kivitelű szénszálas betéteket és kontrasztos színeket ad a központi konzol bőr burkolatához, az üléstámla betétekhez, a Q-Citura varrásokhoz és a hímzett Lamborghini jelhez. 

©Lamborghini

Az új megjelenés árait még nem közölték, de a 2021-es Lamborghini Urus ára 218.009 dollár lesz.

Minden vélemény számít:

A Ferrari juniorjai, Mick Schumacher és Callum Ilott debütálnak a következő F1-es hétvégén!

Itt van a legjobb saját gyártású, eredeti Netflix filmek és sorozatok listája októberre!