in

10 tipp a fehér póló elegáns és férfias viseléséhez

Ha hiszed, ha nem, az egyszerű fehér póló nemcsak öltöztet és eleganciát ad, de gyakorlatilag minden ruhadarabbal jól párosítható.

Nem véletlen hát, hogy James Dean, Marlon Brando és Elvis egyik kedvence volt. Az alábbiakban következzen 10 tipp a hófehér ujjatlan viselésének módjáról.

1. Kigombolt ing fehér pólóval és sötét farmernadrággal

Az öltözködés művészet, és a fehér pólódra festővászonként kell tekintened. A végeredmény, az összkép rajtad múlik – vallja Laurent Coulier, a Menlook weboldal csoport férfi ruházat vezetője. Hagyd kigombolva az inged a pólód felett, ezzel egyszerre tűnsz lazának és elegánsnak. (Ráadásul a kigombolt ing miatt feszengened sem kell.)

Húzz fel egy sötét farmert – legjobban talán az indigókék mutat az összeállítással – és kész. Akár munkába indulsz, akár egy találkozóra a barátaiddal, ez a szerelés tökéletes lesz.

2. Öltönynadrág fehér pólóval

A stílus az 1950-es éveket idézi. Nem hivatalos, mégis roppant elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az a fajta hanyag elegancia, ami egy elfoglalt, mégis magára igényes, a részletekre ügyelő férfit sejtet.

3. Fehér póló felhajtott farmerszárral

A felhajtott szárú farmernadrágnak a férfiak körében manapság nagy divatja van. Ám korántse gondold, hogy ez a viselet a 21. század újítása lenne, sőt! A bokavillantós viseletet James Dean terjesztette el, tornacipővel és természetesen az elmaradhatatlan fehér színű pólóval megkoronázva a koncepciót.

4. Bőrkabát és fehér póló

Dean másik „egyenruhája” a tiszta fehér póló és a bőrkabát kombinálása volt. Mondanom sem kell, hogy ezzel a viselettel is divatot teremtett: Amerika-szerte nem volt jampi, aki nem ennek megfelelően öltözködött volna.

A bőrkabát alá minden, még a mintás póló is nyugodt szívvel felvehető, de tagadhatatlan, hogy a legimpozánsabb a fehérrel – állítja Laurent Coulier, és szavaival nehéz lenne vitába szállni.

5. Bomber dzsekivel kombinálva

Épp a katonaságnál, az egyszerűség és a puritánság otthonában ne fordulna elő a szóban forgó ruhadarab? A két katonai veterán: a fehér póló és az eredetileg repülősök által viselt bomber dzseki tökéletes párosítás a hűvösebb tavaszi, nyári estéken.

6. Öltönnyel párosítva

Amennyiben a protokoll szabályok nem követelik meg, nyugodtan húzz egy laza, kényelmes fehér pólót a zakód alá ing helyett. Noha idehaza nincs régóta kialakult kultúrája, de ehhez a viselethez jól passzol a fehér edzőcipő is.

7. Fehér póló és camel kabát

Kicsit hobós, kicsit érett korú viselet, de a hosszú fazonú camel kabát is megfelelő választás lehet központi ruhadarabunk fölé. Ha jólöltözöttségedet megőrizve szeretnél kissé kitűnni a tömegből, az őszi hideg beálltával ne hagyd ki ezt a kombinációt.

8. Átmeneti dzsekivel párosítva

Ha már szóba kerültek a hűvösebb napok, talán nem szükséges kifejezetten hangsúlyozni, hogy a fehér póló egy könnyed átmeneti dzsekivel is eszeveszetten jól ötvözhető. Eltüntetve az éles kontrasztokat leginkább egy világos színű kabáttal harmonizál.

9. Farmer kabát, farmer nadrág és fehér póló

Klasszikus, ám épp ezért minden időben divatos viselet a három ruhadarab összehozása. A két farmer ruhadarab (kabát és nadrág) itt lehet kontrasztos, így elkerülheted az egyenruha jelleg megjelenését az öltözetedben.

10. Kapucnis felső és szabadidő nadrág

Ki mondta, hogy sportolás közben mellőznöd kell az eleganciát? A fehér póló még a sportruházat alatt is öltöztet, sőt, a kemény edzés alatt tiszta és friss érzetet kelt. Ez pedig nem utolsó segítség egy izzasztó, embert próbáló tréning idején.

 

Minden vélemény számít:

Felháborodtak a rajongók a Sonic, a sündisznó előzetese után

2029-ben jöhet el a világvége? Pusztító aszteroida tart felénk